Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 27 de febrer del 2021

'Superman Reboot'.


Shadow and Act ens informa de que s’està treballant en un reboot de Superman a Warner Bros. i DC amb l’autor Ta-Nehisi Coates escrivint el guió i el guanyador d’un Emmy J.J. Abrams (Lost franchise, Westworld, Star Wars) produeix el projecte a través de la seva companyia Bad Robot.

No s’han donat a conèixer més detalls sobre l’argument o el talent. Hannah Minghella en serà productora del film per ara sense títol.

“Ser convidat al DC Extended Universe per Warner Bros., DC Films i Bad Robot és un honor”, va dir Coates al mitjà. “Espero poder contribuir de manera significativa al llegat del heroi mític més emblemàtic de Estats Units”.

“Hi ha una nova, poderosa i commovedora  història de Superman encara per explicar. No podríem estar més emocionats de treballar amb el brillant Sr. Coates per ajudar a dur aquesta història a la gran pantalla, i estem més que agraïts amb el equip de Warner Bros. per la oportunitat”, va afegir Abrams.

Coates també està treballant en el drama de Ryan Coogler Wrong Answer, protagonitzat per Michael B. Jordan i basat en la història de 2014 de Rachel Aviv en el The New Yorker, sobre 11 educadors de escoles públiques de Atlanta que van ser condemnats per crim organitzat en un intent de millorar falsament les puntuacions de les proves estandarditzades.

Com a corresponsal nacional de The Atlantic, Coates va cobrir temes culturals, socials i polítics, específicament el dels afroamericans i la supremacia blanca. Ha escrit per The Village Voice, TIME, i ha contribuït a la revista New York Times Magazine, Washington Post i més. Els seus llibres de no ficció inclouen The Beautiful Struggle, Between the World and Me i We We Were Eight Years in Power: An American Tragedy. Between the World and Me va guanyar el Premi Nacional de Llibre de No ficció 2015. Coates també ha escrit una sèrie de Black Panther i Captain America per a Marvel Comics. Coates va rebre un crèdit especial d’agraïment per Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame i Black Panther.

Bad Robot va signar un acord exclusiu amb Warner Bros. el 2019 i també està desenvolupar Justice League Dark Universe per al cinema i televisió. L’equip de còmics de Justice League Dark va fer el seu debut durant la iniciativa de publicació “New 52” de DC el 2011. Un súper equip de tendència paranormal, el grup incloïa a personatges com John Constantine, Swamp Thing, Zatana, Frankenstein, Deadman, Madame Xanadu i The Phantom Stranger entre les seves files. Abans de la participació i marxa de Liman, Guillermo del Toro havia estat assignat per a dirigir el film Justice League Dark, que es titulava Dark Universe. Tot i això, des de llavors, Universal Pictures va fer servir el sobrenom per al seu intent de fer un reboot dels seus monstres clàssics, per el que el film (si algun cop es fes) provablement durà el títol de Justice League Dark. Recentment es va anunciar que HBO Max està desenvolupant una nova sèrie de Constantine i que la potencial sèrie estaria connectada amb l’univers Justice League Dark de Bad Robot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada