Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 12 de febrer del 2021

'Falling'.

Després d’una intensa guerra d’ofertes contra més de 14 importants estudis, serveis de streaming i cadenes, des de The Hollywood Reporter ens informen de que Universal Pictures ha guanyat amb èxit els drets de l’adaptació cinematogràfica de la ex assistent de vol. La pròxima novel·la de suspens debut de T.J. Newman, titulada Falling. Segons les fonts del mitjà, l’acord guanyador suposadament li ha costat a Universal al voltant de $1,5 milions per els drets d’adaptació.

Programada per publicar-se el pròxim 06 de Juliol de 2021, Falling es descriu com a Velocitat a 35.000 peus. La novel·la seguirà la història de més de 140 passatgers en un vol ple de New York a Los Angeles, que no saben que mitja hora abans del enlairament, la família del pilot ha estat segrestada. Ara, per a que la seva família visqui, el pilot ha de seguir les ordres i estavellar l’avió. Si bé gran part de la història te lloc al aire, també es comenta que hi ha un implacable agent del FBI que intenta salvar a la família a terra.

L’acord de Universal també es produeix després de que Newman ha signat recentment un contracte de set xifres amb Avid Reader Press de Simon & Schuster per un contracte de dos llibres. L’autor novell ja ha començat a treballar en la seqüela de la novel·la.

L’adaptació cinematogràfica de Falling serà supervisada pel productor executiu Matt Reilley per a Eric i Tim Bevan de Universal i Working Title. També serà produït per Shane Salerno de The Story Factory.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada