Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 10 de febrer del 2021

'Ironheart'.


Després de l’anunci oficial de la tant esperada sèrie de ‘Ironheart’ durant la presentació del Disney Investor Day de 2020, l’actriu en ascens Dominique Thorne, que va aconseguir el paper principal de Riri Williams, finalment ha parlat sobre la pròxima sèrie del MCU de Disney+, parlant amb BlackFilmandTV.com, Thorne va revelar que ella i la seva família sempre han estat fans de Marvel, i ser escollida per assumir el “manto” del primer Ironheart live-action va ser surrealista per a ella.

“Absolutament. Crec que la meva mare podria rebutjar-me si no ho fes”, va dir Thorne sobre tenir coneixement sobre el personatge abans de aconseguir el paper. “Marvel es una llar molt familiar. Sabia sobre Ironheart abans de que m’abordessin amb el paper. Així que va ser un moment inspirador i sorprenent pensar que seria escollida per a interpretar aquesta noia i dur-la a la petita pantalla d’aquesta manera. Així que si”.

Quan li van preguntar si havia acabat de llegir tots els còmics de Ironheart per a preparar-se per al paper, va respondre: “Tinc moltes ganes de fer una immersió profunda. Definitivament he repassat tots els còmics que he pogut. Estic tant llesta per a fer més”.

Aquest projecte marcarà el debut televisiu de Thorne després d’aparèixer en el aclamat drama ‘If Beale Street Could Talk’ del 2018, que va ser el seu primer llargmetratge i el seu debut com actriu. Abans de posar-se l’armadura de Ironheart, la podrem veure pròximament en el film de Warner Bros. ‘Judas and the Black Messiah’, que debutarà aquest divendres a alguns cinemes seleccionats i a HBO Max.

Ceada per Brian Michael Bendis i dissenyat per Mike Deodato, el personatge de Ironheart va aparèixer per primer cop en el número 7 de Invincible Iron Man en un “cameo” abans de fer el seu debut complet en el número 9 com una estudiant de ingeniería de 15 anys que viu amb la seva mare i la seva tia paterna a Chicago després de la mort del seu pare abans de anar al Institut de Tecnologia de Massachusetts amb una beca, ja que és una geni certificada.

Treballant sola, dissenya una armadura semblant a l’armadura de Iron Man, utilitzant material robat del campus i comença a lluitar contra el crim ella mateixa, però mentre intenta evitar la fugida de dos reclusos de la Penitencieria del Estat de Nou Mèxic, la seva armadura està danyada i ha de tornar a casa i seguir treballant en l’armadura, per a la consternació de la seva tia. El Iron Man original, Tony Stark, finalment s’assabenta de la fita de Williams i es posa en marxa camí per a conèixer-la i, després de conèixer-la, escull donar-li suport en la seva decisió de convertir-se en una superheroïna.

De la mateixa manera que la sèrie Armor Wars protagonitzada per Don Cheadle a Disney+, Ironheart haurà de modificar una mica el material original ja que Tony Stark del MCU està mort després dels esdeveniments de ‘Avengers: Endgame’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada