Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 5 de febrer del 2021

'The Truth About Pam'.

Quasi un any després de que s’anunciés que la companyia productora desenvoluparia la sèrie limitada al costat de la NBC, The Truth About Pam de Blumhouse Television ha trobat a la seva estrella principal, amb la dues vegades guanyadora d’un Oscar Renée Zellweger, marcant el seu debut a la televisió, segons The Hollywood Reporter.

L’adaptació del episodi de Dateline es centrarà en la cobertura de la sèrie de reality legal sobre l’assassinat de Betsy Faria el 2011, un cas en el que el seu espòs va ser sentenciat originalment i posteriorment alliberat quan es va trobar a un altre sospitós (en aquest cas sospitosa), Pam Hupp (Zellweger), qui va ser condemnada el 2019 i es creu que va orquestrar la seva mort per a culpar al espòs de Betsy. El programa de la NBC ha cobert el cas diverses vegades des de 2014 i inclús va crear un podcast, The Thing About Pam, el 2019 centrat en ella.



“Quan penses en el que qualifica quelcom com “has de veure”, no estic segur de que puguis fer-ho millor que la indiscutible perfecte de Renée Zellweger, Blumhouse i Dateline”, va dir Susan Rovner, presidenta de NBCUniversal, Entertainment Content, en una declaració. “Els girs i tombs d’aquesta saga són realment més estranys que la ficció, i en mans d’aquest equip artístic increïblement talentós, aquesta sèrie portarà una perspectiva completament nova a una història que ja ha captivat a milions de persones”.

La sèrie de sis episodis està essent escrita i dirigida per Jessika Borsiczky (UnReal, House of Lies) amb Zellweger com a productora executiva al costat de Carmella Casinelli, presidenta de NBC News Studios i Dateline EP Liz Cole, el CEO i fundador de Blumhouse Jason Blum, NBC News el president Noah Oppenheim, Chris McCumber i Jeremy Gold.

“Al igual que la nostre aclamada i guardonada sèrie de crims com The Jinx i Sharp Objects, veiem aquesta oportunitat per alimentar la fam dels espectadors per històries fortes i convincents”, va dir Blum en un comunicat. “Aquesta oportunitat de construir una franquícia poderosa amb guió i treballar amb la incomparable Renée Zellweger en el seu primer paper protagonista en la televisió de transmissió, amb una escriptora tan talentosa com Jessika Borsiczky i adaptant material dels tresors de Dateline en associació amb els nostres amics de la NBC, és incomparable. No podria estar més orgullós del equip de Blumhouse per dur-ho a terme.

La sèrie es va anunciar per primer cop que estava en desenvolupament el Maig de 2020, quan la NBC i Blumhouse van anunciar la seva associació en el projecte, i aquest últim també va anunciar un acord de primera mà amb l’estrella de Halloween.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada