Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 24 de febrer del 2021

'Stargirl'.


Segons The Hollywood Reporter, Disney+ es troba actualment en el procés de desenvolupar una seqüela de la seva adaptació cinematogràfica de Stargirl el film adolescent de 2020. La possible seqüela comptarà amb el retorn de l’estrella principal Grace VanderWaal i la directora Julia Hart.

La seqüela de Stargirl també tindrà el retorn de gran part del seu equip creatiu i comptarà amb nous membres del repartiment, inclòs Elijah Richardson (When They See Us) com el nou protagonista romàntic i Michael Penn, qui també està llest per escriure i interpretar la música original del film.

La coguionista del primer film, Kristen Hahn, tornarà com a productora executiva al costat de Jerry Spinelli. Els productors originals Jordan Horowitz, Ellen Goldsmith-Vein i Lee Stollman estan novament llestos per a produir. El càsting del film està en procés.

Basat en la novel·la juvenil del autor Jerry Sponelli del mateix nom, Stargirl va ser una història tendre i poc convencional basat en la novel·la per adolescents més venuda del New York Times, aclamada per la crítica, sobre un estudiant de secundaria sense pretensions que es sent inexplicablement atret per la nova noia d’esperit lliure, la qual les seves formes poc convencionals canvien la forma en que es veuen a si mateixes...i el seu món.

Stargirl va ser dirigida per Julia Hart a partir d’un guió escrit per Kristin Hahn, Julia Hart i Jordan Horowitz.

El primer film va estar protagonitzat per la cantautora Grace VanderWaal com a Stargirl Caraway, Graham Verchere (Fargo, The Good Doctor) com a Leo Borlock i el nominat al Emmy Giancarlo Esposito (Breaking Bad, The Mandalorian) com a Archie Brubaker. També va comptar amb Karan Brar (Diari of a Wimpy Kid) com a Kevin, Darby Stanchfield (Scandal) com a Gloria i Maximiliano Hernandez (Scandal) com a Mr. Rabineau.

Update:

Després d’anunciar de que Disney+ estava desenvolupant una seqüela del film Stargirl, el repartiment de la seqüela ja ha començat a ampliar-se amb la incorporació de Judy Greer (Ant-Man adn the Wasp) ha signat per al film, segons Deadline.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada