Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 17 de febrer del 2021

'Gremlins: Secrets of the Mogwai'.


Seguidament després del divertit comercial de Mountain Dew, la sèrie animada preqüela de Gremlins de HBO Max, Secrets of the Mogwai, ha establert oficialment el seu repartiment de veus amb una llista que inclou a Ming-Na Wen (The Mandalorian), BD Wong (Jurassic World), Matthew Rhys (Perry Mason) i més, segons Variety.

Ambientada en la dècada de 1920 a Shanghai, Gremlins: Secrets of the Mogwai explicarà la història de com Sam Wing (futur propietari de la botiga, Mr. Wing en el film de 1984) va conèixer al jove Mogwai anomenat Gizmo. Juntament amb un lladre de carrer adolescent anomenat Elle, Sam i Gizmo emprenen un perillós viatge a través del camp xinés, trobant, i a vegades lluitant, monstres, esperits plens dels colors del folklore xinés. En la seva cerca per tornar a Gizmo a la seva família i descobrir un tresor llegendari, són perseguits per un industrial amb ganes de poder i el seu creixent exèrcit de malvats Gremlins.


Sam serà interpretat per Izaac Wang (Raya and the Last Dragon), mentre que Wen interpretarà a la seva mare Fong, una doctora en medicina china que és “enginyosa, subtilment divertida i ferotgement protectora de la seva família”, i el seu pare Hon serà amb la veu de Wong, descrit com una “roca tranquil·la” que “mai va creure en els contes de màgia i aventures del seu sogre”. L’avi de la família serà interpretat per James Hong (Big Trouble in Little China), mentre que Gizmo serà interpretat per A.J. Locascio, Gabrielle Green interpretant a una amiga humana de Sam i Rhys que interpretarà a Riley Greene, un industrial i caçador de tresors anglès que fa servir màgia negra a la recerca de poder i no s’aturarà davant de res per adquirir a Gizmo i el mític tresor de la especia titular.

Tze Chun (Children of Invention, Gotham) escriurà i serà coproductor executiu de la sèrie de 10 episodis. Gremlins va prendre la taquilla per sorpresa el Nadal de 1984 amb un film de terror/comèdia, del director Joe Dante. L’any 1990, Dante va dirigir la segona entrega ‘Gremlins 2: The New Batch’, que tenia un to més irònic que la primera entrega.

Darryl Frank i Justin Falvey serà productors executius de Amblin Television al costat de Sam Register. Brendan Hay serà coproductor executiu amb Dan Krall com a productor supervisor. La sèrie és produïda per Amblin en associació amb Warner Bros. Animation.

Gremlins: Secrets of the Mogwai’, s’espera que faci el seu debut a HBO Max l’any 2021. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada