Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 5 de febrer del 2021

'Dracula'.


Si bé ja estaria desenvolupant una adaptació més fidel a la novel·la i el personatge icònic de Bram Stoker, Universal Pictures estaria considerant desenvolupar un altre projecte de Dràcula mentre s’associa amb Chloé Zhao (Nomadland, Eternals), per a una reinvenció de ciència-ficció occidental del vampir clàssic, segons The Hollywood Reporter.

“La lent singular de Chloé projecte llum sobre les històries de persones ignorades i incompreses”, va dir el President de Universal Pictures, Peter Cramer, en un comunicat. “Estem encantats de treballar amb ella mentre reinventa un dels personatges forasters més icònic mai creats”.

Els detalls exactes del argument del projecte encara no és coneixen, en el que la cineasta nominada al Globus d’Or ha d’escriure, dirigir i produir, el film es descriu com “un western original, futurista i de ciència-ficció” que explori el tema de viure al marge de la societat que Zhao ha explorat anteriorment en el seu treball, sobretot en el recent i aclamat drama Nomadland.

“Sempre m’han fascinat els vampirs i el concepte del Altre que encarnen”, va dir Zhao en un comunicat. “Estic molt emocionada de treballar amb Donna, Peter i l’equip de Universal per a reimaginar un personatge tant estimat”.

Zhao està llesta per a produir el film a través de la seva productora Highwayman al costat de Universal. La cineasta de 38 anys, que recentment va fer història al convertir-se en la primera dona asiàtica en rebre una nominació al Globus d’Or per la direcció, també la seva primera incursió en el món dels èxits de taquilla del MCU amb Eternals, que actualment està programat per estrenar-se el pròxim 05 de Novembre.

Dràcula de Chloé Zhao és part de la creixent llista dels pròxims projectes de monstres de universal que inclou: el film de Dexter Fletcher sobre el sequaç de Dràcula Renfield, Invisible Woman de Elisabeth Banks, Monster Mash de Matt Stawki, Wolf Man de Ryan Gosling, en el que va presentar la història del film i protagonitzarà, mentre el director i guionista de The Invisible Man, Leigh Whannell, està en converses per a dirigir Dark Army de Paul Feig i un altre projecte de Dràcula coproduït amb Blumhouse Productions i dirigit per Karyn Kusama (DEstroyer) amb un guió de Matt Manfredi i Phil Hay. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada