Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 8 de febrer del 2021

'Dungeons & Dragons'.


El film de Paramount Pictures, Hasbro i eOne ‘Dungeons & Dragons’ ha afegit al seu repartiment a Michelle Rodríguez (F9) i Justice Smith (Detective Pikachu) per a protagonitzar al costat de Chris Pine (Wonder Woman, WW84) en la seva adaptació, des de Deadline. El projecte es basa en la popular franquícia de jocs de Hasbro.

Encara no s’ha publicat una sinopsis oficial del film. El duo Johnathan Goldstein i John Francis Daley (Game Night) dirigirà i escriurà el guió basat en un esborrany de Michael Gilio.

Els dos són més coneguts pel seu treball en el camp de la comèdia, havent co-escrit el ben rebut conjunt de ‘Horrible Bosses’ i ajudant a elaborar els guions de ‘Cloudy with Chance of Meatballs 2’ i ‘Spider-Man: Homecoming’. Al observar l’evolució de les seves carreres i la infusió de la seva marca d’humor en una tarifa basada en l’acció, senten que ‘Dungeons & Dragons’ és una bona sortida per a ells, amb Goldstein senyalant que realment volen assegurar-se de que el film serà “divertit”.

El joc de rol Dungeons & Dragons es va fer popular per primer cop l’any 1974 i des de llavors ha acumulat milions de jugadors i fanàtics en tot el món. La propietat enormement popular també ha influït en nombrosos escriptors, directors, dissenyadors de jocs i altres professionals creatius al llarg de les seves quatre dècades. El llargmetratge es va anunciar per primer cop l’any 2013, en el que va començar una disputa pels drets entre l’estudi i Hasbro (empresa matriu de la editorial Wizards of the Coast), però els problemes es van resoldre l’any passat i el film segueix en desenvolupament.

Adaptat per primer cop a la pantalla petita com una sèrie animada de televisió l’any 1983, l’icònic joc de rol de Gary Gygax i Dave Arneson es va convertir en un film live-action a l’any 2000 dirigida per Courtney Solomon. El film no va ser un èxit de critica ni financer, però va conduir a una seqüela de telefilm l’any 2005 amb ‘Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God’ i una continuació directa a DVD amb ‘Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness’ el 2012.

Dungeons & Dragons’, que està essent coproduït i cofinançat per Hasbro, eOne i Paramount Pictures, amb la distribució al Regne Unit i Canadà, mentre que Paramount distribuirà a la resta del món. L’estrena del film està programat per al 27 de Maig de 2022. Jeremy Latcham produeix a través del seu contracte amb eOne, la divisió de entreteniment de Hasbro, amb Brian Goldner de Hasbro també produint.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada