Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 19 de febrer del 2021

'Sulwe'.

Netflix ha anunciat que estan en el procés de desenvolupar una nova adaptació cinematogràfica musical animada de Sulwe, basada en el llibre infantil més venut del mateix nom de la guanyadora d’un Oscar, Lupita Nyong’o. Nyong’o també abordarà el projecte com a productora.

“La història de Sulwe és una que està molt a prop del meu cor”, va dir Nyong’o en un comunicat (via Deadline). “Al créixer, em sentia incòmode amb la meva pell fosca. Molt pocs cops vaig veure a algú que s’assemblés a mi en les pàgines d’aspiracions de llibres i revistes, o inclús en la televisió. Va ser un llarg viatge per a mi, arribar al amor propi. Sulwe és un mirall per a que els nens de pell fosca es vegin a si mateixos, una finestra per a que aquells que no estiguin familiaritzats amb el colorisme, tinguin comprensió i empatia, i una invitació per a que tos els que es sentin diferents i invisibles, reconeguin la seva bellesa i valor innats. Estic encantada de que el llibre s’estigui adaptant a un musical animat que esperem inspiri als nens de tot el món a celebrar la seva singularitat”.


Sulwe és la història d’una nena anomenada Sulwe, amb la pell del color de la mitja nit. És més morena que tots els que coneix, però tot el que vol és ser bonica i brillant. Una nit, Sulwe rep la visita d’una estrella fugaç enviada per la nit i s’embarca en un viatge màgic on descobreix la reveladora història de les germanes nit i dia. És una història sobre el colorisme, l’autoestima i l’aprenentatge de que la veritable bellesa ve de dins.

Escrit per Lupita Nyong’o i il·lustrat per Vashti Harrison, el llibre per a nens va ser publicat l’any 2019 per Simon & Schuster Books for Young Readers. Poc després del seu debut, es va convertir en un bestseller del New York Times i va ser guardonat amb un premi d’honor Coretta Scott King Illustrator i un premi NAACP Image per obra literària infantil excel·lent.

L’adaptació cinematogràfica actualment no té director, repartiment ni compositor adjunt. Sulwe serà part de la pròxima llista de llargmetratges animats de Netflix que inclou el Pinocchio de Guillermo del Toro i Apollo 10 ½: A Space Adventure de Richard Linklater.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada