Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 12 de febrer del 2021

'The Vault'.

S’ha publicat el tràiler oficial del pròxim film d’acció i thriller de Jaume Balagueró titulat ‘The Vault’, que presenta al nominat al globus d’Or Freddie Highmore com un geni enginyer que s’allista a un atracament a un banc d’alt risc. El film està programat per arribar als cinemes, en digital i VOD el pròxim 26 de Març. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          


Quan un enginyer (Highmore) s’assabenta d’una misteriosa, fortalesa impenetrable amagada sota El Banc d’Espanya, s’uneix a un grup de mestres lladres que planegen robar el llegendari tresor perdut tancat en el seu interior mentre tot el país es distreu amb la final de la Copa del Món de Espanya. Amb milers de fans del futbol fent cridòria pels carrers i les forces de seguretat apropant-se, l’equip té tant sols uns minuts per aconseguir la marca de la seva vida.

The Vault està protagonitzat per Freddie Highmore (Bates Motel, The Good Doctor, Charlie and the Chocolate Factory), Astrid Bergès-Frisbey (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), Sam Riley (Maleficent), Liam Cunningham (Game of Thrones), Jose Coronado, Luis Tosar, Emilio Gutiérrez Caba, Axel Stein, Daniel Holguín i Famke Janssen (X-Men franchise).

El film ha estat produït pel propi Highmore, Álvaro Augustin, Ghislain Barrois, Enko Lizarraga i Francisco Sánchez amb Sandra Hermida com a productora executiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada