Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 7 de febrer del 2021

'Peggy Lee Biopic'.

El film biogràfic de llarga gestació de l’estimada cantant de Jazz Peggy Lee, finalment està avançant, ja que la guanyadora d’un Globus d’Or Michelle Williams (Fosse/Verdon) ha signat per a protagonitzar i reunir-se amb el director Todd Haynes (Dark Waters), segons Deadline.

El film va començar a desenvolupar-se a 20th Century Fox fa ja més d’una dècada, amb la tres vegades nominada al Oscar Nora Ephron (Sleepless in Seattle) escrivint un esborrany abans de la seva mort el 2012 i Reese Witherspoon (Little Fires Everywhere) com a protagonista, tot i que després de la mort de Ephron el estudi va deixar el film en stand-by. Més tard Witherspoon va sortir del projecte i amb la fusió de Disney-Fox, el projecte va quedar arxivat, tot i que les fonts informen que MGM està actualment en converses per adquirir el film. Actualment no està clar si el guió original de Ephron es farà servir o si es contractarà a un altre escriptor per a retocar el guió o començar de nou.

Fever està programat per a ser produït per Marc Platt, Witherspoon i Pamela Koffler i Christine Vachon a través de la seva companyia Killer Films, mentre que la cinc vegades guanyadora d’un Grammy Billie Eilish es troba actualment en negociacions per unir-se com a productora executiva al costat de la seva mare Maggie Baird i el seu soci discogràfic Justin Lubliner. Eilish va participar recentment en una celebració de la vida i la carrera de Lee el Maig de 2020 i amb freqüència ha citat a la difunta cantant com una de les principals inspiracions de la seva música.

El projecte marcarà el tercer cop que treballin junts Haynes i Williams, ja que l’actriu de Venom va protagonitzar prèviament el film biogràfic de Bob Dylan de Haynes, I’m Not There, com un personatge inspirat en Edie Sedgwick i el seu drama de misteri de 2017 Wonderstruck.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada