Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 14 de febrer del 2021

'True Lies Series'.


Després de quasi tres dècades, ‘True Lies’ de James Cameron finalment ha obtingut la continuació promesa a través d’una sèrie de televisió per part del creador de ‘Burn Notice’, Matt Nix, McG i el propi Cameron. Segons Deadline, CBS ha ordenat un episodi pilot de la sèrie llargament endarrerida basada en l’exitós film de 1994 sobre una mestressa de casa avorrida (Jamie Lee Curtis) que descobreix que el seu espòs (Arnold Schwaezenegger) és en realitat un súper espia.

McG està llest per a dirigir el pilot a partir d’un guió escrit per Nix, qui n’és productor executiu a través de Flying Glass of Milk Productions. McG i Mary Viola produeixen a través de Wonderland Sound i Vision, mentre que Cameron i Rae Sanchini produeixen a través de Lightstorm Entertainment.

Curiosament, aquesta és la segona propietat de Cameron que McG ha abordat, essent la primera Terminator Salvation el 2009. Les notes comercials senyalen que True Lies ha estat un projecte apassionant per a McG, qui va començar a treballar en una sèrie el 2016 quan va signar amb 20th TV i, de fet, va rebre el compromís de fer un pilot per part del estudi, però que mai va passar de la etapa del guió. Més tard, al 2019, McG va tenir esperances de que el projecte pugues estrenar-se a Disney+, on actualment està treballant en un remake televisiu de Turner & Hoock de Tom Hanks. En un gir afortunat dels successos, McG va conèixer a Nix mentre treballa en Hoock i els dos van unir forces per a poder realitzar True Lies i van presentar la seva idea a CBS la tardor passada.

Amb sort el projecte s’enlairarà aviat.

True Lies es va estrenar el 15 de juliol de 1994 i ràpidament es va convertir en un dels èxits més grans de Schwarzenegger, recaptant un total de $378.882.411 i va tenir una nominació al globus d’Or per part de Curtis. Cameron va parlar d’una seqüela durant força temps abans de posar punt i final al projecte, després de considerar que el film era inapropiat en un món posterior al 11S.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada