Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 8 de febrer del 2021

'Clarice'.

CBS ha publicat noves promocions teaser de Clarice la seva pròxima sèrie seqüela de ‘The Silence of the Lambs’, que presenta una mirada més propera al trauma infantil de Clarice Starling. Protagonitzada per Rebecca Breeds, la sèrie està programada per a fer el seu debut aquest dijous 11 de Febrer. A continuació podeu veure els vídeos...

Ambientada a l’any 1993, sis mesos després dels esdeveniments de The Silence of the Lambs, Clarice és una immersió profunda en la història personal no explicada de l’agent del FBI Clarice Starling quan torna al camp per a perseguir assassins en sèrie i depredadors sexuals mentre navega per la política d’alt risc en el món a Washington, DC.

La sèrie està protagonitzada per Rebecca Breeds (Pretty Little Liars), Kal Penn (Designated Survivor), Michael Cudlitz (The Walking Dead), Nick Sandow (Orange is the New Black), Lucca De Oliveira (SEAL Team), Marnee Carpenter (Criminal Minds) i Devyn A. Tyler (The Purge). Jayne Atkinson (Criminal Minds), Shawn Doyle (The Expanse) i Tim Guinee (Homeland) protagonitzaran papers recurrents/convidats.

Starling (Breeds) es descriu com brillant i vulnerable. Es va graduar Mangna Cum Laude de la UVA amb doble especialització en Psicologia i Criminologia. La seva valentia li dona una llum interior que atrau als monstres i bojos. La seva complexa estructura psicològica prové d’una infància desafiant i el seu impuls prové de la seva necessitat d’escapar del pes dels secrets familiars que l’han perseguit al llarg de la seva vida. El personatge havia estat interpretat anteriorment per Jodie Foster, qui va guanyar el seu segon premi de l’acadèmia com a Millor Actriu pel seu paper a The Silence of the Lambs, i la guanyadora d’un Oscar Julianne Moore a ‘Hannibal’ el 2001.

La sèrie està escrita i produïda pels col·laboradors freqüents Alex Kurtzman (Star Trek: Discovery) i Jenny Lumet, els quals també estan treballant junts actualment en la pròxima sèrie de la CBS All Access, The Man Who Fell to Earth. El projecte és una coproducció entre MGM i CBS Television Studios en associació amb Secret Hideout de Kurtzman. Heather Kadin de Secret Hideout també en serà productora executiva amb Aaron Baiers com a coproductor executiu. La sèrie està programada per una estrena entre aquest final d’any i el principi de 2021.

Basat en la novel·la de Thomas Harris, el film The Silence of the Lambs va ser dirigit per Jonathan Demme (Rachel Getting Married) a partir d’un guió adaptat per Ted Tally. Està protagonitzat per Jodie Foster i Anthony Hopkins en els seus icònics papers de Clarice Starling i el Dr. Hannibal Lecter. A més del seu èxit de crítica i públic amb $272.742.922 recaptats a nivell mundial per un pressupost de $19M, el film va arrasar en les cinc principals categories en la 64ª Edició dels Oscar, incloent Millor Film, Millor Director, Millor Guió Adaptat, Millor Actor i Millor Actriu per les increïbles actuacions de Foster i Hopkins. El paper de Clarice Starling va ser interpretat per Julianne Moore en la seqüela de Ridley Scott el 2001, Hannibal, i si la sèrie de televisió Hannibal hagués continuat, el productor Bryan Fuller volia contractar a Elliot Page (abans Ellen) com a Starling.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada