Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 9 de febrer del 2021

'Borderlands'.


Després d’incorporar a un dos vegades guanyador d’un Oscar i nominat al Emmy al seu repartiment, l’adaptació cinematogràfica en desenvolupament per part de Eli Roth de la franquícia de 2K Games, ‘Borderlands’, està ampliant el seu repartiment de nou amb la incorporació de la dues vegades guanyadora d’un Globus d’Or Jamie Lee Curtis (Knives Out) com l’arqueòloga icònica Tannis, des de Deadline.

“Treballar amb la icònica Jamie Lee Curtis ha estat un somni de tota la meva vida, i estic molt emocionat de que ella porti el seu humor, caliu i brillantor al paper de Tannis”, va dir Roth en un comunicat.

“La mena de talent que hem pogut reunir per a Borderlands és un testimoni del increïble guió que Craig ha escrit i de la visió de Eli per a Pandora”, va afegir Nathan Kahane, president de Lionsgate Motion Picture Group, en un comunicat. “Jamie és única, perquè els seus personatges tenen profunditat i serenitat, però també són sempre abastament entretinguts: ella domina la pantalla. En aquest punt, Jamie és com una família per a nosaltres: després de participar a Knives Out i ser l’amfitrió de la recaptació de fons de ‘Lionsgate Live’ de l’estiu passat per ajudar als treballadors del teatre, no podíem estar més emocionats de treballar amb ella de nou”.

El Maig de 2020 es va anunciar que la guanyadora d’un Oscar, Cate Blanchett (Carol, Blue Jasmine, The Aviator, Thor: Ragnarok), encapçalaria el projecte com a Lilith, una sirena i una lladre llegendària equipada amb habilitats màgiques.


Borderlands és una de les franquícies de videojocs més exitoses del món, amb més de 57 milions de unitats venudes en tot el món, incloses més de 22 milions de unitats de Borderlands 2. Més d’un milió de jugadors cada mes encara juguen l’entrada de Borderlands 2 de 2012. La entrega, Borderlands 3, es va llançar el Setembre de 2019, i ja ha venut quasi 8 milions d’unitats en tot el món i va rebre el premi al Millor Joc Multijugador a Gamescom.

Borderlands estarà produït per Avi Arad i Ari Arad, els quals produeixen a través de la seva companyia Arad Productions, i Erik Feig, a través de PICTURESTART, els quals han dirigit el projecte i supervisat el desenvolupament, inclos l’últim esborrany del guió del dues vegades guanyador d’un Emmy el guionista Craig Mazin. Els productors executius del film són Randy Pitchford, productor executiu de la franquícia de videojocs Borderlands i fundador de Gearbox Entertainment Company, i Strauss Zelnick, president i director executiu de Take-Two Interactive.

Borderlands’ per ara no compta amb data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada