Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 26 de febrer del 2021

'In The Lost Lands'.

Sembla a ser que el director Paul W.S. Anderson està a bord d’un altre projecte de fantasia. Segons Deadline, el director de la saga Resident Evil està escrivint el guió de la pròxima adaptació d’aventures i fantasia de In The Lost Lands. Aquest últim és un conte de la ploma de George R.R. Martin, millor conegut per la saga A Song of Ice and Fire – que va ser la base de la sèrie de HBO Game of Thrones- però també un prolífic autor de contes. El projecte estarà protagonitzat per l’estrella de Resident Evil (i esposa d’Anderson) Milla Jovovich i Dave Bautista de Guardians of the Galaxy.

Anderson, Jovovich i Bautista també produeixen el film al costat de Jeremy Bolt, Jonathan Meisner i Constantin Werner.

La història segueix a la reina desesperada d’una ciutat que vol obtenir el do del canvi de forma. Contracta a la bruixa Grey Alys (Jovovich), una bruixa que concedeix desitjos, per extravagants que siguin. Després, la reina envia a Gray Alys a les Terres Perdudes en companyia del misteriós vagabund Boyce (Bautista). Junts, tenen que “ser més llestos i vèncer al home i dimoni en una faula que explora la naturalesa del bé i del mal, el deute i la satisfacció, el amor i la pèrdua”.

Els productors van anunciar una interacció anterior del projecte per al mercat de Berlin fa sis anys. Tot i això, aquell projecte mai es va fer realitat. Ara, encara tenen que anunciar una data d’estrena oficial per a la nova versió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada