Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 de febrer del 2021

'Mortal Kombat'.

Després de revelar una breu fragment de metratge i imatges de la molt esperada nova adaptació de l’exitosa franquícia de Midway Games, Warner Bros. i HBO Max han presentat el primer tràiler complet del reboot de Mortal Kombat dirigit per Simon McQuoid, que podeu veure a continuació... 

          

          


A Mortal Kombat, el lluitador de MMA Cole Young, acostumat a rebre una pallissa per diners, desconeix la seva herència, o perquè l’emperador Shang Tsung de Outworld ha enviat el seu millor guerrer, Sub-Zero, un Cryomancer d’un altre món, per a caçar a Cole. Tement per la seguretat de la seva família, Cole va a la recerca de Sonya Blade en la direcció de Jax, un comandant de les Forces Especials que du la mateixa estranya marca del drac amb la que va néixer Cole. Aviat, es troba en el temple de Lord Raiden, un deu ancià i el protector de Earthrealm, que concedeix refugi a aquells que duen la marca. Aquí, Cole entrena amb els experimentats guerrers Liu Kang, Kung Lao i el mercenari rebel Kano, mentre es prepara per a enfrontar-se als campions més grans de la Terra contra enemics de Outworld en una batalla d’alt risc per l’univers. Però, serà Cole pressionat el suficient com per a desbloquejar els seus arcans, l’immens poder des de dintre la seva anima, a temps per a salvar no sols a la seva família, sinó per a aturar Outworld d’una vegada per totes?

El repartiment es internacional amb talent que abasta des del cinema, televisió i també de les arts marcials. El repartiment inclou a Joe Taslim com a Sub Zero, Ludi Lin com a Liu Kang, Jessica McNamee com a Sonya Blade, Josh Lawson com a Kano, Tadanobu Asano com a Raiden, Mehcad Brooks com a Jackson “Jax” Bridges, Chin Han com a Shang Tsung, Hiroyuki Sanada com a Scorpion, Max Huang com a Kung Lao, Sisi Stringer com a Mileena i Lewis Tan.

James Wan i la seva productora Atomic Monster, produeixen el film juntament amb Todd Garner. Larry Kasanoff, E. Bennett Walsh, Michael Clear i Sean Robins en són productors executius.

Al dur la propietat tant popular a la gran pantalla, el director Simon McQuoid ha dirigit un equip de cineastes australians i estatunidencs, inclòs el director de fotografia Germani McMicking (True Detective, Top of the Lake: China Girl), el dissenyador de producció Naaman Marshall (Underwater, Servant), el editor Scott Gray (Top of the Lake, Daffodils) i la dissenyadora de vestuari Cappi Ireland (Lion, The Rover).

El primer videojoc de la sèrie va ser desenvolupat per Midway Games i posat a la venda l’any 1992. L’argument diu el següent: una amplia gama de lluitadors provinents de divuit regnes diferents enfrontar-se entre si en un torneig èpic. Unes quantes seqüeles van seguir al joc original, i el més recent, Mortal Kombat 11, va ser llançat a principis de 2020.

Ja existeixen dues pel·lícules de Mortal Kombat. La primera, titulada simplement ‘Mortal Kombat’, va ser dirigida per Paul W.S. Anderson i es va estrenar l’any 1995 i va recaptar $70,4M a USA i $51,7 a la resta del món i un total de $122.195.920. Dos anys més tard s’estrenava la seva seqüela, ‘Mortal Kombat: Annihilation’, dirigida aquest cop per John R. Leonetti, essent menys rentable que la primera entrega, tant sols $35,9M als USA i $15,4M a la resta del món i un total de $51.376.861, i també van sorgir dues sèries de televisió: l’animada ‘Defenders of the Realm’ i el live action ‘Konquest. Dues web sèries basades en la propietat i dirigides per Kevin Tancharoen.

Mortal Kombat’, té fixada la data d’estrena per al pròxim 16 d’Abril de 2021, simultàniament als cinemes i a HBO Max.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada