Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 12 de febrer del 2021

'Face/Off Remake'.


Poc més d’un any després d’anunciar que el projecte estava en desenvolupament, el remake que Paramount prepara del exitós thriller d’acció de John Woo ‘Face/Off’, està agafant empenta ja que el director de ‘Godzilla vs. Kong’, Adam Wingard, ha signat per a coescriure i dirigir el film, segons Variety.

El remake està programat per a ser dirigit per Wingard, qui coescriurà el guió amb el col·laborador freqüent Simon Barrett, el qual els seus anteriors crèdits anteriors inclouen: la seqüela de terror Blair Witch de 2016, el thriller de 2014 protagonitzat per Dan Stevens The Guest, el film de terror de 2010 A Horrible Way to Die, tots dirigits per Wingard. Neal H. Moritz també s’encarregarà de produir el projecte per a Paramount, mentre que David Permut, qui en va ser el productor del original, en serà el productor executiu.

Estrenat l’any 1997 i dirigit per John Woo a partir d’un guió escrit per Mike Werb (The Mask) i Michael Colleary (Lara Croft: Tomb Raider), el film original estava protagonitzat per John Travolta com agent del FBI Sean Archer i Nicholas Cage com el terrorista independent i sociòpata Castor Troy, arxienemics a cada cantó de la llei. Quan Troy col·loca una bomba nuclear a Los Angeles, però cau en coma durant la detenció d’ell per part del agent del FBI, Archer ha d’actuar d’incògnit com a Troy amb el seu equip utilitzant una nova tecnologia especial que permet intercanviar cares quirúrgicament amb el terrorista. Tot i això, quan Troy es desperta i descobreix que el seu rostre ha canviat, adopta la identitat de Archer, el que el du a una carrera contra temps per evitar que l’altre destrueixi la seva vida.

Al costat de Travolta i Cage, el repartiment del film incloïa a Joan Allen (Bourne trilogy), Alessandro Nivola (The Many Saints of Newark), Gina Gershon (Don’t Look Up), Dominique Swain (Alpha Dog), Nick Cassavetes (Prisoners of the Ghostland), Colm Feore (For All Mankind) i CCH Pounder (NCIS: New Orleans).

Després de la seva estrena al estiu de 1997, el film va rebrer crítiques positives per a part de la crítica per les actuacions dels seus protagonistes i les seqüencies d’acció híper estilitzades dirigides per Woo i va obtenir una nominació al Oscar per la Millor Edició de Efectes de So i va recaptar $245.676.146 a nivell mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada