Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 de febrer del 2021

'Shirley Chisholm Biopic'.

Seguidament després de convertir-se en la segona dona negra en ser nominada a un Globus d’Or a Millor Directora, Regina King (One Night in Miami) tornarà a posar-se davant de les càmeres aquest cop per a protagonitzar el film biogràfic de Shirley Chisholm del guanyador d’un Oscar John Ridley, segons Deadline.

El film, està essent escrit i dirigit pel creador de American Crime, i es centrarà en la innovadora campanya presidencial llançada per Shirley l’any 1972 i adaptarà la història de la seva vida a partir d’un acord exclusiu amb el seu patrimoni, proporcionant un retrat íntim darrera de les càmeres de la líder política durant una era formativa en la història estatunidenca.

“La determinació atrevida de Shirley Chisholm ha estat una inspiració per a molts de nosaltres, i amb aquest film esperem inspirar a moltes generacions futures”, va dir King, qui ha expressat el seu desig d’interpretar a Chisholm en un film durant algun temps, en un comunicat. “Col·laborar un cop més amb el meu amic i mestre, John Ridley, i l’equip de Participant, fa que aquest viatge d’una dècada sigui encara més dolç”.

A més de protagonitzar, King produirà el film a través de la seva productora Royal Ties Productions al costat de Reina King i Participant Media, mentre que Jeff Skoll i Anikah McLaren seran els productors executius del film biogràfic. La producció del film està programat per començar a finals d’aquest any.

“La passió de Regina per donar vida a un retrat complet i molt humà de Shirley ha estat evident des de, literalment, el dia en que ens vàrem conèixer”, va dir Ridley en un comunicat. “Estic molt agraït de que Regina i Reina hagin confiat en mi per a col·laborar en la narració de la història d’aquesta persona veritablement notable”.

Shirley no sols marca un retrobament entre King i Ridley després de treballar junts a American Crime, sinó que també marca l’últim projecte per explorar la vida de Chisholm, després del torn de la guanyadora d’un Emmy Uzo Aduba com la política a FX i Hulu Mrs. America, així com The Fighting Shirley Chisholm amb Danai Gurira (Black Panther) en el paper principal i Cherien Dabis (Ramy) en la direcció. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada