Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 20 de febrer del 2021

'The School for Good and Evil'.

Les guardonades Kerry Washington (Scandal, Confirmation, Little Fires Everywhere) i Charlize Theron (Monster, Mad Max: Fury Road, Bomshell) s’han unit a l’adaptació de Netflix ‘The School for Good and Evil’ que està dirgit per Paul Feig (Ghostbusters, Bridesmaids, The Heat), segons Deadline. El film està basat en la novel·la de fantasia juvenil de Soman Chainani. Feig va fer l’anunci oficial a través del seu compte de Twitter, que podeu veure a continuació.

The School for Good and Evil’, seguirà a les millors amigues Sophie (Sophia Anne Caruso) i Agatha (Sofia Wylie), que estan a punt de descobrir a on van els llegats dels contes de fades: The School for Good and Evil. Sophie sap que serà escollida per l’escola del Bé i s’unirà als ex alumnes com la Ventafocs i Blanca Neus, mentre que Agatha sap que es apta per a l’escola del Mal. Tot i això, quan s’inverteix la seva fortuna, la seva amistat es posa a prova i les noies descobreixen qui són realment.

Washington i Theron s’uneixen al repartiment ja confirmat Sofia Wylie (High School Musical: The Musical- The Series) i Sophia Anne Caruso (Jack of the Red Hearts). Theron interpretarà a Lady Lesso en el film, mentre que Washington interpretarà a la professora Dovey.

David Magee (Life of Pi, Mary Poppins Returns) i Laura Solon (Office Christmas Party, Let It Snow) estan adaptant el guió.

The School for Good and Evil’ està essent produïda per Joe Roth, Jeffrey Kirschenbaum, Jane Startz i per a Feigco Entertaiment de Paul Feig i Laura Fischer. Zack Roth, Patricia Riggen i Chainani en seran productors executius.

The School for Good and Evil’ és la primera de les sis novel·les de la sèrie, que ha venut més de 2,5 milions de copies i ha estat traduïda a 30 idiomes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada