Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 3 de febrer del 2021

'Peacemaker Series'.


James Gunn continua ampliant el repartiment de la seva pròxima sèrie Peacemaker per a HBO Max. Segons el propi Gunn, a través del seu compte d’Instagram, Elisabeth Faith Ludlow (The Walking Dead) i Rizwan Manji (Goliath) s’han unit a la producció com a personatges recurrents anomenats Keeya i Jamil. A continuació podeu veure’n la publicació...

Elisabeth Faith Ludlow ha apregut en diverses produccions conegudes, inclosa la sèrie de televisió The Walking Dead i el film de monstres de gran pressupost ‘Godzilla: King of the Monsters. Rizwan Manji va aparèixer en la sèrie Schitt’s Creek i films com ara ‘The Wolf of Wall Street’ i ‘Transformers’.

‘Peacemaker’ és un spin-off que surt de ‘The Suicide Squad’ del propi Gunn i presentarà a John Cena reprenent el seu paper com a personatge principal. Anteriorment, Gunn va reclutar a Danielle Brooks, Robert Patrick i Chris Conrad per a que també interpretessin papers secundaris a la sèrie. Peacemaker també veurà a Steve Agee i Jennifer Holland repetint els seus respectius papers que ja han interpretat per a The Suicide Squad, John Economos i Emilia Harcourt. La sèrie s’està filmant actualment a Vancouver.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada