Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 1 de febrer del 2021

'Adrift'.


Tant sols 24h després de que s’anuncies que el coguionista/director de Requiem for a Dream, Darren Aronofsky i l’actor Jared Leto s’associessin amb Blumhouse per a un nou film de terror, s’ha donat a conèixer que MGM està en negociacions exclusives per adquirir Adrift, tot i que les fonts confirmen de que encara no s’ha tancat cap acord i es desconeixen els detalls fins que es concreti, segons Deadline.

‘Adrift’ es basa en un conte del mateix nom escrit per Koji Suzuki, autor de Ring, i publicat en la col·lecció de contes Dark Water. La història es desenvolupa en la calma absoluta a mar obert, on un vaixell de pesca descobreix un iot abandonat amb un estrany avis de socors. Un mariner accepta prendre el control en solitari d’ell mentre és remolcat a port, però aviat descobreix perquè la resta dels membres de la seva tripulació més experimentats l’anomenen “vaixell fantasma”.

Aronofsky coescriurà el guió al costat de Luke Dawson. Segons el mitjà, Leto i la productora Emma Ludbrook van intentar aconseguir els drets de la història durant 10 anys, abans de dur-la a Blum i Aronofsky. L’escriptor/director nominat al Globus d’Or i l’estrella guanyadora d’un Oscar i un Globus d’Or, van treballar junts anteriorment en el drama psicològic del 2000 de Aronofsky ‘Requiem for a Dream’, que va ser un èxit de crítica després de la seva estrena i se li atribueix el haver ajudat al cineasta a posar-lo en el centre d’atenció i és considerat com un dels papers destacats de Leto juntament amb American Psycho i Fight Club.

Blum produirà el projecte a través de la seva productora Blumhouse Productions al costat de Leto i Emma Ludbrook a través de la productora de Leto Paradox al costat de Carla Hacken.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada