Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 26 de febrer del 2021

'The Rookies'.

Shout! Studios ha proporcionat a ComingSoon.net el debut exclusiu del tràiler de The Rookies, un nou thriller d’acció protagonitzat per Milla Jovovich, Sandrine Pinna i Talu Wang. A continuació podeu veure’n el tràiler i el film quan s’estreni en cinemes seleccionats i als cinemes de tot el món a partir del 16 d’Abril.

Del guionista de New Police Story i el director Alan Yuen (Firestorm) arriba l’emocionant film èpic d’acció d’alta tecnologia The Rookies. Un thriller electritzant i rodamons sobre un fanàtic dels esports extrems, que s’uneix a un grup d’elit d’agents especials després d’involucrar-se accidentalment en un acord comercial il·legal, The Rookies està protagonitzat per Milla Jovovich (Resident Evil franchise, The Fifth Element, Monster Hunter), Sandrine Pinna (Touch of Light) i Talu Wang (The Last Wish).

          


El temerari i amant dels esports extrems Zhao Feng (Alu Wang) sempre ha viscut la vida al límit. Però quan es veu atrapat en un esquema de comerç il·legal, es va assabentar de que estava molt boig. Quan es creua amb el mortal i misteriós agent especial Bruce (Milla Jovovich), ella el recluta en la ombrívol Ordre de la Cavalleria Fantasma, que es dedica a lluitar contra el mal en totes les seves manifestacions. Desenvolupat per un agent de policia, un científic i un metge sense feina, aquesta indumentària estrafolària es converteix en la unitat de lluita contra el crim més nova i improbable de la Ordre. Liderats pel agent Bruce, aquest quatre novells estan encarregats de derrotar als terroristes extrems en aquesta aventura plena d’acció.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada