Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 5 d’octubre del 2019

'1917'.

Des del panel de la New York Comic Con, Universal Pictures ha presentat el tràiler oficial de la nova pel·lícula de Sam Mendes (Skyfall).

L’argument s’emmarca en el següent escenari: a l’alçada de la Primera Guerra Mundial, dos joves soldats britànics, Schofield (George MacKay –Captain Fantastic-) i Blake (Dean-Charles Chapman ‘Game of Thrones’) tenen una missió aparentment impossible. En una cursa contrarellotge, han de creuar el territori enemic i entregar un missatge que aturarà un atac mortal a centenars de soldats, entre ells el propi germà de Blake.

Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Colin Firth (Mary Popins Returns) i Richard Madden (Game of Thrones) i Mark Strong (Shazam), completen el repartiment. Altres noms associats al càsting inclouen: Andrew Scott, Daniel Mays, Adrian Scarborough, Jamie Parker, Nabhaan Rizwan, Claire Duburcq, i els dos protagonistes George MacKay i Dean-Charles Chapman.

‘1917’ està dirigida per Sam Mendes, qui ha escrit el guió amb Krysty Wilson-Cairns (Penny Dreadful). El film està produït per Mendes i Pippa Harris (productora co-executiva de Revolutionary Road; productora executiva de Away We Go) per a Neal Street Productions, Jayne Ann Tenggren (Co-productor, The Rhythm Sction, productor associat de Spectre), Callum McDougall (productor executiu, Mary Poppins Returns, Skyfall) i Brian Oliver (productor executiu, Rocketman; Black Swan).

El film està produït per Neal Street Productions per a Dreamworks Pictures en associació amb New Republic Pictures. Universal Pictures distribuirà el film en l’àmbit domèstic de forma limitada el 25 de Desembre de 2019, i més àmpliament el 10 de Gener de 2020. Universal i en associació amb Amblin distribuiran el film internacionalment, i eOne distribuirà amb Amblin a el Regne Unit.

A continuació el nou tràiler i cartell...

          

          


‘1917’, s’estrenarà el pròxim 25 de Desembre als USA. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada