Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 26 d’octubre del 2019

'Joker'.


Segons Deadline, ‘Joker’ ha aconseguit ja $788,1M de dòlars en la taquilla Mundial, passant el film de ‘Deadpool’, que fins ara tenia el rècord de pel·lícula de classificació R amb més recaptació mundial, la qual havia obtingut una taquilla de $783M de dòlars.

S’espera, que el film de ‘Joker’ arribi als $825M aquest cap de setmana. El projecte de Warner Bros., Village Roadshow i Bron Studios va sobrepassar anteriorment el film de New Line, ‘It’ en la taquilla mundial, el qual va obtenir $700,4M.

El director Todd Phillips, en una original història independent explora el món del Joker a traves d’Arthur Fleck. Retratat sòlidament per Joaquin Phoenix, Arthur és un home que encara la crueltat i el menyspreu complet de la societat, juntament amb la indiferència d’un sistema que li permet passar de la vulnerabilitat fins a la depravació. Un pallasso que es contactat cada dia, que s’esforça per ser un còmic per la nit...però troba que l’acudit sempre sembla estar en ell. No està en sintonia amb tots els que l’envolten, com ho demostra el seu incontrolable riure inadequat, que guanya impuls intentar contenir-lo, exposant-lo a més ridícul i fins a la violència.


Joaquin Phoenix es l’actor principal, i comparteix pantalla amb Zazie Beetz (Deadpool 2), Bill Camp (Red Sparrow, Molly’s Game), Frances Conroy (American Horror Story), Brett Cullen (Narcos), Glenn Fleshler (Barry), Douglas Hodge (Penny Dreadful), Marc Maron (Glow), Josh Pais (Motherless Brooklyn) i Shea Whigham (First Man).

Todd Phillips (Trilogia de ‘The Hangover’), dirigeix el film i co-escriu amb l’escriptor Scott Silver (The Fighter), basat en el personatge de DC. El film està produït per Phillips i Bradley Cooper al costat de Join Effort i Emma Tillinger Koskoff. Els productor executius són Richard Baratta, Joseph Garner i Bruce Berman.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada