Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 23 d’octubre del 2019

'Foundation'.



Des de Deadline, ens informen de que Jared Harris ha estat l’escollit per a protagonitzar ‘Foundation’, l’adaptació de la sèrie de llibres de Isaac Asimov per a la plataforma Apple+ de la mà de David Goyer, Josh Friedman i Skydance Television.


La primera i de moment única temporada, que comptarà amb 10 episodis, adaptarà una part del primer llibre del cicle de novel·les, i el pilar sobre el que es construeix la extraordinària història del escriptor soviètic de naixement, brooklynita d’adopció.

Jared Harris interpretarà a Hari Seldon, un dels grans protagonistes de la sèrie per la seva gran incidència en el que vindrà a continuació, pioner d’una disciplina coneguda com la pisco història, una combinació d’estudis històrics, psicòlegs i matemàtics capaços d’anticipar, amb força exactitud, el futur que vindrà a traves del comportament de les masses.

Foundation comença amb un judici, el del propi Seldon, acusat de trair al Imperi regent per proclamar la primera de les seves grans hipòtesis: la pròxima e inevitable destrucció del mateix, el inici d’una era casi eterna de guerra i horror devastadors que, si bé es impossible d’esquivar, pot ser reduïda el temps suficient per assegurar-se de que, entre les cendres, quedi un futur que salvar. Seldon te un pla, un que durà el seu nom, i definirà en major mesura uns quants mil·lennis de història futura.

Juntament al fitxatge de Harris s’ha conegut també el de Lee Pace, que interpretarà a un personatge que serà essencial en aquesta temporada: el Germà Day, precisament l’Emperador de la Galàxia i nèmesi declarada d’un home que ha anticipat el final del seu mandat en un moment que, sorprenentment, la societat que domina està en la seva plenitud.


Des de Deadline.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada