Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 30 d’octubre del 2019

'LaLaurie Mansion Project'.


Des de Deadline ens informen de que els guionistes de ‘The Conjuring’, Chad i Carey Hayes, estan desenvolupant un nou film per a una nova franquícia de terror, i que girarà al voltant de la famosa Mansió LaLaurie de New Orleans. Els germans Hayes s’han associat amb Cindy Bond i Doug McKay’s, els quals han format recentment Faster Horse Pictures i que produiran la planejada franquícia.

“Ens encanta escriure pel·lícules en les quals aconseguim explicar històries veritables; incorporar moments en que la gent pugui mirar i descobrir que passarà. Amb la Mansió LaLaurie aconseguim fer exactament això. Hi ha una gran quantitat de documentació d’un passat molt fosc i espantós passat de fets reals. Per no oblidar que després de passar una estona allà, el que vam experimentar allà personalment va ser de veritat pertorbador”, van dir els germans Hayes en un comunicat.

La Mansió LaLaurie és considerada com un dels llocs encantats del món. La seva reputació fosca i sinistra, va ser causada per la antiga propietària i resident Madame Delphine LaLaurie que havia comés diversos actes de violència, abús, tortura, mutilació i assassinat als esclaus negre que tenia en la seva Mansió.

L’any 1834, agents de la policia i ciutadans finalment van descobrir el mal de la societat racista quan va produir un incendi a la Mansió i que LaLaurie es va veure forçada a exposar les condicions en que tenia els esclaus. No obstant això, lamentablement, LaLaurie mai va ser castigada pels seus crims atroços, perquè va fugir a Paris després de l’incendi de la Mansió, on es creu que va passar els seus últims dies.

Curiosament, un dels propietaris anteriors va ser el guanyador de l’Oscar Nicolas Cage, que havia viscut a la Mansió l’any 2007 com una forma d’inspirar-se per escriure una novel·la de terror. A ‘American Horror Story’ de Ryan Murphy, LaLaurie va ser re-imaginada com un personatge de la tercera temporada ‘Coven’, on l’actriu Kathy Bates va ser nominada a un Emmy per la seva increïble interpretació del famós assassí en sèrie.

La propietat encara no ha estat oberta al públic des del 1932, però la connexió de Faster Horse Pictures amb l’actual propietari Michael Whalen, els germans Hayes ja han visitat la Mansió i estan pensant escriure el primer esborrany del guió sobre la Mansió.

“Construir una franquícia de terror comença amb la IP, i per a nosaltres ser capaços de tocar la Mansió LaLaurie i la seva història retorçada és cop mestre per a Faster Horse”, va dir Bond.

Els films també seran produïts per McKay, Bond i Whalen juntament amb Joshua Ryan Dietz i Dylan Bond que en seran productors executius. L’historiador local Andrew Ward s’ha encarregat del projecte com a consultor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada