Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 23 d’octubre del 2019

'Malignant'.



Mentre continua la producció de ‘Malignant’, de de Deadline ens informen de que Warner Bros. Pictures i New Line Cinema han fet oficial la data d’estrena de la propera pel·lícula de terror del director James Wan la primera col·laboració fora de l’univers ‘The Conjuring’. Protagonitzada per Annabelle Wallis i Jake Abel, el film te fixada la data d’estrena per al pròxim 14 d’Agost de 2020.

El 14 d’Agost de 2020, també és la data d’estrena d’altres films de la competència, ‘Escape Room 2’ de Sony, el thriller d’acció de Universal ‘Nobody’ protagonitzat per Bob Odenkirk i el film animat de Disney ‘The One and Only Ivan’.

‘Malignant’ protagonitzat per Annabelle Wallis (Annabelle), Jake Abel (Supernatural), també comptarà amb George Young (Containment), Maddie Hasson (Mr. Mercedes), Michole Briana White (Encino Man) i Jacqueline McKenzie (Pine Gap).

El film, del qual per ara no es sap l’argument, però es basa en una història co-escrita entre el director i la seva novia Ingrid Bisu, amb la que es va casar recentment el director australià de 42 anys. Wan també produirà el film a traves de la seva productora Atomic Monster al costat de Michael Clear. El film està finançat per Starlight Media i Midas Innovation, que distribuiran a la Xina i New Line s’encarregarà de la distribució restant. Aparentment ‘Malignant’ no te cap relació amb la novel·la gràfica publicada pel propi director Malignant Man, lligada anteriorment en un llargmetratge de Fox, tot i tenir el mateix títol, en un principi no tenen cap relació.

Des de Deadline.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada