Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 11 d’octubre del 2019

'Masters of the Universe'.


Noticia des de The Hollywood Reporter, ens parlen de com està el projecte de Sony, sobre el desenvolupament d’un film de ‘Masters of the Universe’, que du des del 2007 en marxa. La noticia diu: el president de l’estudi, Tom Rothman, està en conversacions preliminars, ja que Sony està pensant en si trobar un estudi o un soci financer per al projecte de ‘He-Man’, o bé anar a aconseguir un acord segur amb la plataforma Netflix.

Si Sony selecciona a la opció de Netflix com a distribuïdor, l’estudi seguirà els passos d’altres companyies com ara Paramount, que ja ha explorat i que actualment esta fent pel·lícules per a “streamers”, o A24, que va iniciar un acord plurianual per a produir films per a Apple el 2018.

Amb ‘Masters of the Universe’ fa temps que s’hi treballa, per més d’una dècada, és possible que el projecte no sigui atractiu per vendre als estudis. Mentrestant, Netflix ja col·labora amb Kevin Smith en una pròxima sèrie de seqüeles animades de He-Man, ‘Masters of the Universe: Revelation’, amb el cineasta productor executiu i showrunning del projecte.

Noah Centineo va fer el càsting per al paper protagonista en el film, assumint-lo en la nova versió live-action de ‘He-Man’. Dolph Lundgren va assumir el paper protagonista de ‘He-Man’ l’any 1987 en el primer film de ‘Masters of the Universe’. Tot i això, els personatges daten de molt abans, del 1982, quan Mattel va fer debutar la línia de joguets ‘Masters of the Universe’. Les posteriors sèries animades de ‘He-Man’ i ‘Masters of the Universe’, van convertir el seu personatge principal en una icona dels 80’s. Va haver-hi un reinici de la sèrie a Cartoon Network l’any 2002.


Dos dels guionistes de ‘Iron Man’, Matt Holloway i Art Marcum, van reescriure el projecte més recent del film. Aaron i Adam Nee s’han incorporat per a dirigir el film, que encara no te data oficial d’inici de producció. A principis d’any, es va anunciar que ‘Masters of the Universe’ s’estrenaria als cinemes el 05 de Març de 2021.

Des de THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada