Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 6 d’octubre del 2019

'Inspector Gadget reboot'.

Disney continua amb l’explotació dels seus clàssics, ara és el torn del reboot en live-action de la mítica sèrie animada dels 80’s, Inspector Gadget. La noticia des de The Hollywood Reporter.

El projecte està produït per Dan Lin i Jonathan Eirich, l’equip darrera de l’èxit d’aquest any en la taquilla mundial, ‘Aladdin’, a traves de la seva productora Rideback i està escrit per els guionistes de Saturday Night Live, Mikey Day i Streeter Seidell.

La sèrie animada, era una coproducció entre els estudis Americans i Canadencs, seguia les aventures del seu protagonista principal, un detectiu biònic que recorda a l’inspector Clouseau de ‘The Pink Panther’, i que té accés a una sèrie d’artefactes en el seu cos, mentre ell va resolent cada cas. El seu freqüent nèmesi va ser el misteriós doctor Claw i la malvada organització M.A.D mentre estava assistit per la seva neboda Penny i el gos de la família Brain.

Gràcies al seu èxit, la sèrie va tenir diversos spin-off i continuacions, el més recent dels quals inclou una sèrie animada en CGI a Netflix que va tenir quatre temporades des de 2015 a 2018.

Aquesta serà la tercera adaptació en live-action del personatge de Disney, l’estudi ja va produir la adaptació als cinemes l’any 1999 amb Matthew Broderick (Ferris Bueller’s Day Off) en el paper principal, el qual va ser un èxit en taquilla però un fracàs en quant a critiques. L’estudi va seguir amb una seqüela, ‘Inspector Gadget 2’ que va anar directament a dvd, que tant sols D.L. Hughley va repetir amb el paper com a veu del Gadgetmobile mentre que French Stewart (Clockstoppers) va agafar el relleu de Broderick.

A més de Gadget, Day i Seidell també estan adherits al guió del també reinici de ‘Home Alone’ per a Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada