Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 1 d’octubre del 2019

'Mortal Kombat reboot'.

James Wan produeix el reboot de ‘Mortal Kombat’, que recentment a començat producció, i l’actor Lewis Tan ha compartit via la seva pagina oficial de instagram, el nou logo.

Les càmeres ja estan rodant el nou film de Mortal Kombat amb producció oficial a Austràlia. Simon McQuoid dirigeix el film, marcant el seu debut en la direcció, a partir d’un guió de Greg Russo.

El repartiment es internacional amb talent que abasta des del cinema, a televisió i també de les arts marcials. El repartiment inclou a Joe Taslim com a Sub Zero, Ludi Lin com a Liu Kang, Jessica McNamee com a Sonya Blade, Josh Lawson com a Kano, Tadanobu Asano com a Raiden, Mehcad Brooks com a Jackson “Jax” Bridges, Chin Han com a Shang Tsung, Hiroyuki Sanada com a Scorpion, Max Huang com a Kung Lao, Sisi Stringer com a Mileena i Lewis Tan.

Wan i la seva productora Atomic Monster, produiran el film juntament amb Todd Garner. Larry Kasanoff, E. Bennett Walsh, Michael Clear i Sean Robins en seran productors executius.

Ja existeixen dues pel·lícules de Mortal Kombat. La primera, titulada simplement ‘Mortal Kombat’, va ser dirigida per Paul W.S. Anderson i es va estrenar l’any 1995 i va recaptar $70,4M a USA i $51,7 a la resta del món i un total de $122.195.920. Dos anys més tard s’estrenava la seva seqüela, ‘Mortal Kombat: Annihilation’, dirigida aquest cop per John R. Leonetti, essent menys rentable que la primera entrega, tant sols $35,9M als USA i $15,4M a la resta del món i un total de $51.376.861, i també van sorgir dues sèries de televisió: l’animada ‘Defenders of the Realm’ i el live action ‘Konquest. Dues web sèries basades en la propietat i dirigides per Kevin Tancharoen.


View this post on Instagram

A post shared by LEWIS TAN (@lewistanofficial) on
El reboot de ‘Mortal Kombat’, te fixada  la data d’estrena per al pròxim 05 de Març de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada