Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 20 d’octubre del 2019

'The Outsider'.

La HBO ha publicat el que és el primer tràiler de la mini sèrie ‘The Outsider, basada en una novel·la de Stephen King. Protagonitzada per el guanyador d’un Globus d’Or Jason Bateman i el guanyador d’un Emmy Ben Mendelsohn, la mini sèrie constarà de 10 episodis i s’estrenarà el pròxim 12 de Gener.

‘The Outsider’ segueix al policia detectiu Ralph Anderson (Ben Mendelsohn), quan decideix investigar el cos mutilat de Frankie Peterson d’onze anys, trobat en els bosc de Georgia. Les circumstàncies misterioses que envolten aquest terrorífic crim condueixen a Ralph, que encara lamenta la recent mort del seu fill, a dur a la investigadora privada Holly Gibney (Cynthia Erivo), les habilitats extravagants de les quals espera que l’ajudin a explicar l’inexplicable. També dir que en tota aquesta investigació, el policia deté el sospitós més provable, l’entrenador de beisbol del noi aparegut mort, Terry Maitland (Jason Bateman, que també dirigeix dos episodis). Sembla un cas obert i tancat perquè els testimonis estan convençuts que Maitland conduïa la furgoneta a la que el noi va pujar per últim cop, però Maitland nega amb tanta vehemència la seva culpabilitat que Anderson sospita que hi ha quelcom que fa pudor. I està en lo cert, perquè en la novel·la original i després de 200 pàgines, el llibre va derivant cap al terror fantàstic i mostra la seva connexió amb altres relats de Stephen King.

A continuació podem veure el tràiler...

          

La mini sèrie està protagonitzada per Jason Bateman, Ben Mendelsohn (Bloodline), Cynthia Erivo (Bad Times at the Royale), Bill Camp (The Looming Tower), Mare Winningham (George Wallace), Paddy Considine (The Ferryman), Juliane Nicholson (Law & Order True Crime: The Menendez Murders), Yul Vázquez (I Am the Night), Jeremy Bobb (The Knick) i Marc Menchaca (Ozark) i com habituals Hettienne Park (Hannibal), Michael Esper (Trust), Derek Cecil (Hous of Cards) i Max Beesley (Jamestown) apareixeran en papers recurrents.

Mendelsohn també serà productor al costat de Jason Bateman (Ozark) que en serà productor executiu. Andrew Bernstein (Tom Clancy’s Jack Ryan), dirigirà varis episodis d’aquest drama sobrenatural, i també serà productor executiu.

L’adaptació estarà produïda per Media Rights Capital i Temple Hill Entertaiment. Jack Bender (Mr. Mercedes), Price, Marty Bowen (Temple Hill) i Michael Costigan (Aggregate Films), en seran els productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada