Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 18 d’octubre del 2019

'Doctor Strange in the Multivers of Madness'.


Segons Collider, la guionista de ‘The Turning’ Jade Bartlett ha estat l’escollida per escriure el llibret de l’esperada seqüela de ‘Doctor Strange’ de Marvel Studios, ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’, que s’estrenarà el pròxim 07 de Maig de 2021. El director Scott Derrickson, que a més de dirgir el primer film va escriure’n el guió amb C. Robert Cargill i Jon Spaihts, es possible que co-escrigui el guió amb Bartlett o no.


‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’, es descrit com el primer film de terror del MCU amb el nominat a un Oscar, Benedict Cumberbatch tornarà a interpretar Mag Suprem i Elizabeth Olsen també hi apareixerà com a Wanda Maximoff/ Scarlet Witch, després de fer-ho en la seva sèrie individual a Disney+ i que els fets que succeeixin a la sèrie tindran repercussió en el film.

Els dos personatges, els hem pogut veure recentment en la pel·lícula més taquillera de la història, ‘Avengers: Endgame’, on els vàrem poder veure per últim cop en el funeral de Tony Stark.

El primer film de ‘Doctor Strange’, es va estrenar entre el mes d’Octubre i Novembre de 2016. En el film a part de Benedict Cumberbatch, també hi va participar Chiwetel Ejiofor com a Karl Mordo, Rachel McAdams com a Christine Palmer, Michael Stuhlbarg com a Nicodemus West, Benedict Wong com a Wong i a Mads Mikkelsen com el dolent Kaecilius i la participació de Tilda Swinton com a The Ancient One. El film va obtenir un 72/100 a Metacritic i un 7,5/10 a IMDb per part del públic. En quan a la taquilla va obtenir uns $232.641.920 a nivell domèstic i uns $445.076.475 a la resta del món i un global de $677.718.395.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada