Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 24 d’octubre del 2019

'Inferno'.

Noticia que ens arriba des de Variety, i és que el director Neill Blomkamp (Distric 9, Elysium, Chappie), confirmava el passat 15 d’Agost a traves del seu compte de Twitter, que abandonava el nou projecte de ‘Robocop’ per a MGM, en favor d’un nou projecte un ‘Thriller de terror’. Les primeres informacions d’aquest projecte van començar a circular a principis de mes. HNEntertaiment confirmava el seu títol ‘Inferno’.
I avui, Variety ens dona més informació al respecte, començant per un detall necessari: la productora AGC Studios, responsable, d’entre d’altres títols, de ‘Midway’, de Ronald Emmerich, serà qui financi la producció al complet. Producció la qual el seu repartiment estarà encapçalat per Taylor Kitsch.

També des de Variety en sabem l’argument: un agent de policia es cridat a investigar un assassinat a Nuevo México; un cas en principi, res excepcional. Però la indagació del policia prendran un rumb diferent i cada cop més retorçat, fins al punt de que l’agent comença a sospitar que darrera d’aquesta mort es troba una “bestia humanoide”.

Encara no hi ha data d’inici de rodatge, però pel seu instagram, sembla a ser que Neill Blomkamp ha estat localitzant a Nuevo México aquest estiu (en un post publicat el mateix dia que va anunciar la seva sortida de ‘Robocop’, coincidència?).


View this post on Instagram

A post shared by Neill Blomkamp (@neillblomkamp) on
 Des de Variety.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada