Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 10 d’octubre del 2019

'The Turning'.

Ja tenim el primer tràiler del primer llargmetratge de Floria Sigismondi, des de fa més de 10 anys aproximadament, des del seu biopic de Joan Jett i les Runaways. És la nova adaptació del clàssic de terror de Henry James ‘The Turn of the Screw’, un altre punt de vista, que durà per títol ‘The Turning’ i que s’estrenarà a USA sota el segell de Amblin el 24 de Gener de 2020.

La història gira al voltant d’una jove (Mackenzie Davis) que es converteix en la mainadera de dos orfes que viuen en una mansió embruixada del país. Finn Wolfhard (It, It: Chapter 2, Stranger Things, Ghostbusters 2020), serà un dels nens orfes.

Si aquest film us sona a familiar, és deu al fet que en el 2017 es va intentar rodar amb un pressupost de $17M de dòlars anomenat ‘Haunted’ i dirigida pel director Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later, Intruders) per a DreamWorks Pictures, i en el rol principal Rose Leslie (Game of Thrones) i Alfre Woodard (Captain America: Civil War). Basat en un guió de Chad i Carey Hayes (The Conjuring), ‘Haunted’ va passar per una reescriptura d’una pàgina per Scott Z. Burns (The Bourne Ultimatum, Side Effects) que va provocar canvis sísmics en la fabricació de la història (altreant personatges, acció, i fins i tot el títol) que ja no s’assemblava al projecte que l’estudi va signar. Al Setembre de 2016, cinc setmanes abans de l’inici de rodatge, el productor Steven Spielberg va treure personalment el tap del projecte. Spielberg i altres executius van decidir que el millor camí va ser acomiadar a Fresnadillo i Burns, tornant al guió original dels germans Hayes amb la intenció de començar a desenvolupar de nou el projecte, to i havent-se gastat ja $5M de dòlars.

Aquesta nova versió del film ‘Haunted’, ara ha canviat de títol i s’anomena ‘The Turning’, com ja he dit està dirigida per Floria Sigismondi. El nou guionista i escriptor de la Black List, Jade Bartlett, ha escrit el guió basant-se en el guió original de Hayes, amb una producció que va anar des de Febrer a Abril de 2018 a Irlanda. Scott Bernstein (Straight Outta Compton) i Roy Lee (It) en seran productors.

A continuació el tràiler i el primer cartell...

          


‘The Turning’ s’estrenarà el pròxim 24 de Gener de 2020 a USA. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada