Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 19 d’octubre del 2019

'Pinocchio Live-Action'.

Fa quasi un any que vaig parlar per primer cop d’aquest projecte, en el que Disney vol traslladar un altre dels seus clàssics a imatge real, ‘Pinocchio’. Doncs bé llavors des de THR ens informaven de que la companyia del ratolí, estava en negociacions amb Tom Hanks per a interpretar al creador de Pinocchio, Geppetto. I tenien en cartera a Paul King (‘Paddington 1 & 2’) com a director associat per a dirigir el film.

Doncs bé ara tenim novetats d’aquest projecte, des de Variety ens informen de que Disney ja te director oficial, Robert Zemeckis (‘Forrest Gump’, ‘Back to the Future’ trilogy), pel que fa al paper de Geppetto, ara s’estaria buscant a un altre actor en comptes de Tom Hanks.

De sortida, no diu que Zemeckis tingui la intenció de que el film sigui amb persones 100% reals, però sembla a ser que utilitzaria la tècnica de captura de moviment, les mateixes que va utilitzar per a films anteriors com ara ‘The Polar Express’ i ‘Beowulf’, que eren personatges animats però amb aparença real. L’últim cop que va utilitzar aquest estil, va ser en el film ‘A Christmas Carol’, per a Disney. Tenia previst també utilitzar aquest estil en el film ‘The Beatles’ Yellow Submarine’, però finalment el film va ser cancel·lat per Disney.

Com ja he dit, en un principi el director de ‘Paddington’ i ‘Paddington 2’, Paul King, era qui anava a dirigir el projecte però en algun moment d’aquests anteriors mesos va decidir abandonar el projecte. Andrew Miano i Chris Weitz estan com a productors, Weitz i Simon Farnaby han escrit el guió.

Estrenada l’any 1940, ‘Pinocchio’ va ser el segon film animat de la companyia del ratolí, la primera adaptació animada de Disney va ser l’any 1937, ‘Snow White and the Seven Dwarfs’ (‘Blancanieves y los Siete Enanitos’). Amb ‘Pinocchio’ va adaptar la història del autor Italià Carlo Collodi, sobre un nino de fusta creat per un ancià anomenat Geppetto, el qual va cobrar vida gràcies a una fada que li diu que es convertirà en un nen si demostra valentia.

Zemeckis, actualment està treballant en la post-producció de l’adaptació de ‘The Witches’ de Roald Dahl’s, per a Warner Bros. protagonitzat per Anne Hathaway.

El ‘Pinocchio’ en live-action, encara no compte amb data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada