Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 6 d’octubre del 2019

'No Time to Die'.


En la celebració del dia mundial de James Bond, en honor de l’estrena del primer film de la franquícia, ‘Dr.No’, MGM han llançat de forma oficial el primer cartell de l’entrega número 25 i potencial final de l’era de Daniel Craig com a 007, ‘No Time to Die’. A continuació podeu veure el cartell en qüestió...

En l’argument que es sap, Bond ha deixat el servei en actiu i gaudeix d’una tranquil·la vida a Jamaica. La cosa dura poc, quan rep la visita d’un vell amic Felix Leiter de la CIA, el qual ve a demanar-li ajuda. Li encomana la missió de rescatar a un científic segrestat, que resulta ser més aviat un traïdor del que es pensaven, cosa que dur a Bond a un misteriós malvat armat amb perilloses tecnologies. La nova informació es que el personatge de Lashana Lynch és qui du el pes de la investigació amb la ajuda de James Bond (Craig), cedint relleu de forma més orgànica. Ara tenim dos agents 007: el personatge de Lynch –que a IMDb du el nom de Nomi- i James Bond.

Els actors confirmats, que repeteixen en aquesta nova entrega són: Ralph Fiennes com a M, Lea Seydoux (Spectre), Naomie Harris com a Moneypenny, Ben Whishaw com a A, i amb Rory Kinnear com a Tanner i Jeffrey Wright com a Felix Leiter.

Dirigeix Cary Joji Fukunaga, a partir d’un guió de Neal Purvis i Robert Wade, Scott Z. Burns amb el propi director i Phoebe Waller-Bridge.

EON Productions i Metro Goldwyn Mayer Studios s’han associat amb Universal Pictures per a l’estrena mundial, en la que serà la pel·lícula número 25 de James Bond. L’anterior film, ‘Spectre’, es va estrenar entre el mes d’Octubre de 2015 i Novembre de 2015, Desembre al Japó. El film va costar $245M, havent recaptat $200M als USA i uns altres $680,6M a la resta del món i un total de $880.674.609. A continuació podeu veure el cartell en qüestió...


‘No Time To Die’, te fixada la data d’estrena al Regne Unit el pròxim 03 d’Abril de 2020 i el 08 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada