Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 25 d’octubre del 2019

'Fathom & Soulfire'.


Fa poc més de dues dècades, l’artista Michael Turner va debutar com a escriptor amb el seu còmic, Fathom. Posteriorment va crear la seva pròpia editorial, Aspen Entertaiment, i va crear altres sèries, incloent Soulfire. Ara, els dos títols de Turner podrien debutar a la gran pantalla.

Des de Variety, ens informen de que Mythos Studios ha anunciat als equips creatius per a un film live-action per a Fathom i Soulfire. Kevin Adams i Joe Ksander seran co-directors de ambdós films, que també compartiran univers. Kristin Gore serà l’encarregada d’escriure el guió per a Fathom. Tot i que, el guió de Soulfire serà escrit per Bo Yeon Kim i Erika Lippoldt.

Fathom va fer el seu debut l’any 1988 i es centra en Aspen Matthews és una noia normal, enamorada del mar, que ha decidit dedicar la seva vida a la investigació. Un dia descobreix un terrible secret del seu passat, que pertany a una raça submarina coneguda amb el nom The Blue, i que pot transformar els seus cos a dintre de l’aigua a voluntat. Fet que la converteix en una peça clau en la guerra per el domini de les profunditats del oceà.

Turner va crear Soulfire l’any 2003, i aquesta sèrie seria una fantasia de ciència-ficció ambientada en el futur. Explica la història d’un jove noi anomenat Malikai, i una deessa coneguda com a Grace. Junts, Malikai i Grace continuaran buscant tornar la màgia al món. Mentre que Turner va morir el 2008, diversos creadors han seguit les històries de Fathom i Soulfire en sèries posteriors.

David Maisel President Fundador de Marvel Studios i Scooter Braun, produiran Fathom i Soulfire les dues de les tres primeres pel·lícules de Mythos Studios. Tot i això, encara no tenen distribuïdor.


Des de Variety.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada