Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 15 d’octubre del 2019

'The Batman'.

Via The Wrap ens informen de que l’actriu Zoe Kravitz (‘Mad Max: Fury Road’, ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’), ha estat l’escollida per interpretar a Selina Kyle/Catwoman en el pròxim film que prepara Matt Reeves, titulat ‘The Batman’, on Robert Pattinson n’és el protagonista.


Altres membres del càsting inclouen a Jeffrey Wright, qui està en conversacions per interpretar al Comissari Gordon i Jonah Hill qui estaria també negociant per interpretar a un dels dolents del film –es parla de The Penguin o The Riddler-.

Kravitz interpretarà el rol que ja han interpretat anteriorment altres actrius, la més recent ha estat Anne Hathaway a ‘The Dark Knight Rises. Lee Meriweather (Batman: The Movie 1966), Michelle Pfeiffer (Batman Returns, de Tim Burton) o Halle Berry (en el film individual del personatge).

Kravitz, a la que hem vist recentment a la sèrie de la HBO, ‘Big Little Lies’, ha passat per davant d’altres actrius com ara: Ana de Armas (‘Blade Runner 2049’, ‘No Time to Die’ últim film de James Bond), Ella Balinska (‘Charlie’s Angel’) i Eiza Gonzalez (‘Baby Driver’, ‘Alita: Battle Angel’).

‘The Batman’, està en desenvolupament des del 2015 per Warner Bros., quan Ben Affleck va signar per al DCEU. Matt Reeves va signar per posar-se al cap davant, aproximadament després de que Affleck abandones la direcció, amb l’advertència de que reescriuria el guió des de zero.

La història de Reeves ha estat descrita com un projecte impulsat per personatges centrat en les experiències de Batman com el més gran detectiu del món. Greig Fraser, cineasta nominat al Oscar, serà director de fotografia.

El director via tweet, li ha donat la benvinguda a l’actriu...
‘The Batman’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 25 de Juny de 2021 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada