Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 26 d’octubre del 2019

'Elvis Presley Biopic'.


Segons ens informen des de Deadline, l’actriu Olivia DeJonge (The Visit, The Society, The Sisterhood of the Night), serà la protagonista principal en el biopic que prepara Baz Luhrmann sobre Elvis Presley, interpretant a Priscilla Presley, qui va esta casada amb l’icònic cantant des del 1967 al 1973. També va ser la presidenta de Presley Enterprise (EPE).

“Olivia és capaç de manifestar la complexa i profunda presència que ha fet de Priscilla Presley una icona per si mateixa. És una jove actriu extremadament talentosa i el contrapunt perfecte de l’Elvis de Austin”, va dir Luhrmann.

Austin Butler (Once Upon a Time in Hollywood, The Dead Don’t Die) és l’actor protagonista del film en el paper de Elvis Presley al costat del guanyador d’un Oscar Tom Hanks (A Beautiful Day in the Neighborhood, The Post) qui interpreta al Manager de Presley, el coronel Tom Parker.

El film explorarà la vida del music Elvis a traves de la complicada relació amb el seu manager, Coronel Tom Parker. Parker, que era el nom del manager, va descobrir Presley quan era un complet desconegut i ràpidament es va posicionar com a únic representant seu. Parker va ser el responsable de diverses fites aconseguides per Presley, incloent el disc amb la RCA i la resurrecció de la seva carrera d’actor.

El biopic actualment no te títol oficial i serà co-escrit per Luhrmann, que el dirigirà, i el guanyador d’un BAFTA, Craig Pearce (‘Romeo + Juliet’, ‘Moulin Rouge!’). Luhrmann també produirà al costat de la guanyadora d’un Oscar Catherine Martin (The Great Gatsby), Gail Berman, Patrick McCormick i Schuyler Weiss. Andrew Mittman en serà el productor executiu.

Anteriorment, es va dir que el pressupost per al projecte encara no està tancat. El film de Warner Bros. començarà a rodar a principis del any vinent a Queensland, Australia, el film està programat per estrenar-se el 01 d’Octubre de 2021.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada