Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 31 d’octubre del 2019

'Disney SparkShorts'.

Disney va publicar ahir el tràiler oficial de la seva sèrie animada SparkShorts, oferint-nos una avançament dels sis curtmetratges Pixar que es presentaran a la sèrie. A més, el proper servei de streaming també ha anunciat un altre  sèrie de Pixar titulada Pixar IRL, que dóna vida a personatges Pixar estimats a mesura que arriben a interactuar amb persones de la vida real als carrers. Els dos espectacles faran el seu debut el pròxim 12 de Novembre, exclusivament a Disney+.

A continuació els dos tràilers i els cartells individuals oficials dels curtmetratges de SparkShorts...

          

          







SparkShorts és la nova col·lecció de Pixar, d’artistes del projecte dels sis contes d’històries increïbles. La sèrie ens presenta sis pel·lícules de curtmetratges titulades: Float, Purl, Kitbull, Smash i Grab, Wind i Loop. Els quatre primers s’estrenaran el 12 de Novembre, mentre que Wind i Loop s’estrenaran el 13 de Desembre i el 10 de Gener, respectivament.

El pròxim servei de Streaming de Disney, es convertirà en la llar exclusiva als Estats Units amb la subscripció de video sota demanda de les últimes sèries d’acció real i les sèries animades de Disney, Pixar, Star Wars, Marvel i Fox. El servei serà estrenat com ja he dit el 12 de Novembre, el servei serà gratuït, exclusivament finançat per subscripció de pagament, i només estarà disponible per a les videoconsoles, smart TV’s i dispositius de streaming conectats.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada