Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 20 d’octubre del 2019

'HBO Max & Studio Ghibli'.


Warner Media, ha donat a conèixer que en el seu servei de Streaming HBO Max està ampliant la seva ja atapeïda biblioteca, adquirint els drets sobre tots els films de Studio Ghibli, incloent ‘Kiki’s Delivery Service’, ‘My Neighbor Totoro’ i ‘Princess Mononoke’.

“Estem excitats per treballar amb HBO Max i dur la col·lecció completa dels films de Studio Ghibli per a totes les audiències en streaming als Estats Units”, va dir el president de Studio Ghibli, Koji Hoshino. “Com a marca de contingut Premium, HBO Max és una casa ideal per als nostres films”.

L’anunci arriba pocs dies després que Dinsey+ fes el propi anunciant a Twitter la seva biblioteca completa de contingut, i ara la guerra de streaming està servida, ja que moltes companyies estan lluitant per adquirí els drets de moltes propietats importants. Ara Warner Media està inetntant adquirir els drets de ‘The Big Bang Theory’ i ‘Two and a Half Men, cosa que no hauria de costar massa, ja que l’estudi ja te una gran part dels drets de les dues sèries juntament amb la CBS.

L’acord entre HBO Max i Studio Ghibli marca el primer cop que l’aclamat estudi Japonès ha arribat a un acord amb una plataforma de streaming, amb WarnerMedia i GKIDS arribant a un acord després de que aquest últim s’associés amb Studio Ghibli el 2017, després de 20 anys de col·laboració amb Disney.

A més de oferir els films del escriptor i director, guanyador d’un Oscar Hayao Miyazaki, l’acord també inclourà altres films del Studi Ghibli que no són del director, icloent el film nominat al Oscar ‘The Tale of the Princess Kaguya i ‘When Marine Was There’.

Els films faran el seu debut a HBO Max, a la primavera de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada