Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 10 d’octubre del 2019

'Matrix 4'.

En el mes d’Agost ens assabentàvem de que tindríem una quarta entrega de ‘Matrix’, amb Keanu Reeves i Carrie Anne-Moss de nou en el repartiment principal.

Ara des de Variety tenim nova informació, i és que l’actor Yahya Abdul-Mateen II estaria en negociacions per incorporar-se al repartiment principal i que començarà a rodar a principis del pròxim any.

Les fonts del mitjà de comunicació no especifiquen el paper, o més concretament no confirmen de que es tracti d’una jove encarnació del personatge de Morfeo, interpretat per Laurence Fishburne en les tres primeres entregues, com apunta el periodista de Variety Justin Kroll –responsable de confirmar el projecte, el passat mes d’Agost, així com d’aquesta informació-.

Mateen, de 33 anys i de Nova Orleans, està desenvolupant la seva carrera en direcció ascendent, des de la seva aparició fa ja tres anys a ‘The Get Down’, la sèrie de Baz Lurhmann per a Netflix. Des de llavors l’hem pogut veure a ‘The Handmaid’s Tale’, ‘Black Mirror’, ‘Us’, ‘Aquaman’ (com a Manta). D’aquí poc el podrem veure a ‘Watchmen’ a la HBO i en la nova versió de ‘Candyman’ que prepara Jordan Peele.

Lana Wachowski dirigirà el film, a més d’escriure el guió juntament amb els dos novel·listes Aleksandar Hemon (El Libro de mis Vidas, El Proyecto Lázaro) i David Mitchell (autor de ‘Cloud Atlas’. Els dos escriptors van col·laborar també amb Lana durant la segona temporada de la sèrie de Netflix, ‘Sense8’.

Des de Variety.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada