Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 13 d’octubre del 2019

'Dolittle'.

Universal Pictures ha publicat el primer tràiler i cartell de ‘Dolittle’ (Anomenat abans ‘The Voyage of Doctor Dolittle’), protagonitzat per Robert Downey Jr (MCU).

“Després de perdre a la seva dona set anys abans, l’excèntric Dr. John Dolittle (Downey), famós metge i veterinari de la Reina Victoria d’Anglaterra, es tanca en si mateix darrera les altes parets de la mansió Dolittle solament amb la seva col·lecció d’animals exòtics per companyia. Però quan la jove reina (Jessie Buckley, Wild Rose) cau greument malalta, el reticent Dolittle es veu obligat a emprendre una èpica aventura cap a una mítica illa a la recerca d’una cura, recuperant l’enginy i el seu coratge a mida que es creua amb vells adversaris i descobreix criatures meravelloses”.

“El Doctor és acompanyat en la seva aventura per un jove, autoproclamat com aprenent (Dunkirk Harry Collet) i l’estrident grupet d’animals amics, incloent un inquiet goril·la (Rami Malek veu), un entusiasta però estúpid ànec (Octavia Spencer), el polèmic duet de cínics estruços (Kumail Nanjiani) i un alegre os Polar (John Cena) i un tossut lloro (Emma Thompson) el qual te més confiança Dolittle com a conseller i confident”.

A continuació podeu veure el tràiler i el primer cartell...

          


El film estarà dirigit per Stephen Gaghan (‘Gold’, ‘Syriana’). El film estarà produït per Susan Downey de Team Downey al costat de Joe Roth i Jeff Kirschenbaum a traves de la seva productora Roth/Kirshenbaum Films.

‘Dolittle’, te fixada la data d’estrena a USA per al pròxim 17 de Gener de 2020.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada