Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 16 de juny del 2022

'Barbie'.

Warner Bros. Pictures ha publicat la seva segona foto oficial de Barbie, aquest cop mostrant al Ken de Ryan Gosling. Amb cabells rossos platí, Gosling s’assembla al ninot Ken de Mattel. El film protagonitzat per Margot Robbie s’estrenarà solament als cinemes el 21 de Juliol de 2023.

A continuació podeu veure’n la foto...

El film live-action de Barbie estarà protagonitzat per Margot Robbie (I,Tonya; The Suicide Squad, Birds of Prey), qui també n’és productora del projecte a través de la seva productora LuckyChap. El projecte estarà dirigit per l’aclamada cineasta Greta Gerwig a partir d’un guió que ha coescrit amb Noah Baumbach.

Al costat de Robbie també hi trobarem Ryan Gosling (La La Land) com a Ken, America Ferrera (Ugly Betty), Simu Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Kate McKinnon (Saturday Night Live), Ariana Greenblatt (Love and Monsters, Borderlands), Alexandra Shipp (Tick, Tick...Boom!), Emma Mackey (Sex Education), Issa Rae (Insecure) i Michael Cera (Scott Pilgrim vs. the World) i Will Ferrell com a director executiu d’una empresa de joguets.

El film també estarà produït per Tom Ackerly de LuckyChap i Robbie Brenner de Mattel Films, al costat de Josey McNamara i Ynon Kreiz. Això marca l’última col·laboració de Robbie amb Warner Bros. Pictures, després d’interpretar a la antiheroïna preferida dels fans, Harley Quinn, a Suicide Squad de 2016, Birds of Prey de 2020 i The Suicide Squad de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada