Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 19 de juny del 2022

'Hercules'.


El pròxim remake live-action de Disney, Hercules, ha trobat al seu director en una cara familiar.

Guy Ritchie, qui també va dirigir la nova versió de Aladdin el 2019, està llest per a dirigir el pròxim projecte segons Variety. Ritchie ha acabat de filmar recentment un thriller d’acció protagonitzat per Jake Gyllenhaal i anteriorment va dirigir Operation Fortune: Ruse de Guerre, que està pendent d’estrena.

A més de Ritchie, Disney ha contractat a Dave Callaham (Shang-Chi) per a escriure un primer esborrany del film que promet, donada l’experiència de Callaham en films d’acció. Els directors de Avengers: Infinity War i Endgame, Joe i Anthony Russo, estan adjunts per a produir a través de la seva companyia AGBO.

El film original amb la veu de Tate Donovan (Rocketman) en el paper protagonista, era una nova versió del conte en forma de musical de la icònica llegenda de Hèrcules en la que Hades desposseeix al fill de Zeus de la seva immortalitat en un  esforç per assegurar-se de que pugui conquerir el món Olimp dintre de 18 anys. Els seus plans no surten tan bé com pretenia, ja que Hèrcules es queda amb la seva força sobrehumana intacta i l’heroi empren un viatge per a protegir la seva llar al costat de la humanitat.

El film animat es destaca per passar constants redissenys durant els molts anys de desenvolupament, amb 18 escriptors acreditats contribuint al producte final i Ron Clements i Jon Muker dirigint. El repartiment de veus del film original incloïa a Danny DeVito (It’s Always Sunny in Philadelphia), James Woods (Videodrome) i Susan Egan (Steven Universe).

Hercules s’uneix a la creixent llista de films animats del catàleg de Disney que passaran a ser live-action per part del estudi, de les quals ja s’ha estrenat: The Jungle Book, Beauty and the Beast, Dumbo, Mulan, Aladdin, The Lion King, Maleficent, Maleficent: Mistress of Evil, Lady and the Tramp -estrenada directament a Disney Plus-, o la més recent Cruella. O les pròximes: Pinocchio, The Little Mermaid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada