Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 10 de juny del 2022

'Paper Girls'.

Amazon Studios finalment ha publicat les primeres fotos oficials de Paper Girls, la pròxima adaptació en forma de sèrie de la novel·la gràfica del mateix nom de Brian K. Vaughan i Cliff Chiang. L’aventura de ciència-ficció sobre l’adolescència està programada per a fer el seu debut el 29 de juliol.

“M’encanta aquesta sèrie”, va dir Vaughan en un comunicat. “L’extraordinari repartiment es com si sortís directament de les pàgines del nostre còmic. I ja sigui que hagis llegit tots els números de Paper Girls o t’hi estàs iniciant aquí, hi haurà grans sorpreses reservades per a tu en aquesta èpica primera temporada”.

Les fotos, que podeu veure a continuació, presenten el nostre primer cop d’ull al quartet protagonista de Mac, Tiffany, Erin i KJ, mentre obtenim un cop d’ull previ de la seva aventura de control del temps. Dues de les fotos també inclouen el nostre primer cop d’ull a Ali Wong com la versió adulta de Erin.








Paper Girls es descriu com un viatge personal d’alt risc representat a través dels ulls de quatre nenes. Està protagonitzat per un repartiment molt jove que inclou a Camryn Jones com a Tiffany Quilkin, Riley Lai Nelet com a Erin Tieng, Sofia Rosinsky com a Mac Coyle i Fina Strazza com a KJ Brandman. Ali Wong, Nate Corddry i Adina Porter també apareixen a la sèrie.

“En les primeres hores del matí després de Halloween de 1988, quatre repartidores (Erin, Mac, Tiffany i KJ) estan en la seva ruta d’entrega quan queden atrapades en el foc creuat entre viatgers del temps en guerra, canviant el curs de les seves vides per a sempre”, es pot llegir en la sinopsis. “Transportades al futur, aquestes nenes han de trobar una manera de tronar a casa al passat, un viatge que les posarà cara a cara amb les versions adultes de si mateixes. Mentre repensen que els seus futurs són molt diferents a lo que imaginaven quan tenien 12 anys, estan essent perseguides per una facció militant de viatgers en el temps coneguda com Old Watch, que ha prohibit viatjar en el temps per a que es puguin mantenir en el poder. Per a sobreviure, les noies tindran que superar les seves diferències i aprendre a confiar unes amb les altres i amb si mateixes”.

Paper Girls és una producció de Amazon Studios i Legendary Television, en associació amb Plan B. Els productors executius són Vaughan, Chiang, Christopher C. Rogers, Stephany Folsom, Christopher Cantwell i Steven Prinz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada