Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 2 de juny del 2022

'Furiosa'.

L’estrella de Thor: Love and Thunder, Chris Hemsworth, ha utilitzat Twitter per anunciar oficialment que la producció de la molt esperada preqüela de Mad Max: Fury Road de Geroge Miller, Furiosa, finalment ha començat a Austràlia. El film de llarg desenvolupament està programat per arribar als cinemes el 24 de Maig de 2024.

Descrit com el “film més gran mai realitzat a Austràlia”, la producció originalment estava programada per a començar l’any passat. Però degut a conflictes de programació a ran de la pandèmia, finalment s’ha endarrerit un any.

El film es descriu com una història independent que es submergirà en els orígens del personatge, prèviament interpretat per Charlize Theron (The Old Guard) abans de creuar-se amb l’antiheroi epònim de la franquícia de la nau nodrissa. El film està protagonitzat per Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit), Chris Hemsworth (MCU films) i Tom Burke (Mank). Aquest últim ha substituït a Yahya Abdul-Mateen II, qui va abandonar el projecte degut a conflictes d’agenda.

Programat per a fer el seu debut el 24 de Maig de 2024, la preqüela de Mad Max: Furi Road, Furiosa, estarà novament escrit i dirigit per Geroge Miller, qui està coproduint el film al costat del productor nominat al Oscar Doug Mitchell. La productora Kennedy Miller Mitchell de Miller, produirà.

Mad Max: Fury Road, que es va estrenar el Maig de 2015, és la història de Max Rockatansky, interpretat en aquesta ocasió per Tom Hardy (Inception, The Dark Knight Rises, Venom & Venom: Let There Be Carnage). Dintre d’aquest món de foc i sang existeixen dos rebels a la fuga que podrien restablir l’ordre. Està Max (Hardy), un home d’acció i un home de poques paraules, que busca tranquil·litat després de la pèrdua de la seva esposa i fill després del caos i Furiosa (Charlize Theron), una dona d’acció i una dona qui creu que el seu camí cap a la supervivència pot aconseguir-se si aconsegueix creuar el desert de retorn a la seva terra natal. Una preqüela de Mad Max podria mostrar-nos la seva vida a ‘The Green Place’ abans de que ella comences a treballar per Immortan Joe.

Mad Max: Fury Road també va estar protagonitzada per Nichols Hoult (Warm Bodies, X-Men: Days of Future Past), Hugh Keays-Byrne (Mad Max, Sleeping Beauty), Nathan Jones (Conan the Barbarian, Troy), Zoe Kravitz (Divergent, X-Men: First Class), Riley Keough (The Runaways, Magic Mike) i Rosie Huntington-Whiteley (Transformers: Age of Extinction).

El film va tenir una recaptació mundial de $375.709.470 per a un pressupost de $150.000.000.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada