Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 22 de juny del 2022

'Dune: Part TWo'.


Segons Deadline, l’estrella de No Time to Die, Léa Seydoux, ha signat oficialment per a unir-se a la molt esperada seqüela d’acció i ciència-ficció de Denis Villeneuve, Dune: Part Two. L’actriu francesa ha estat vista més recentment en el film de terror corporal Crimes of the Future de David Cronenberg.

Seydoux interpretarà el paper de Lady Margot, qui, al igual que Lady Jessica, és una Bene Gesserit descrita com una antiga minyona de la Germandat. Això marca el debut a live-action del personatge, ja que ella i el seu espòs, el comte Hasimir Fenring, no van ser inclosos en l’adaptació de Dune de 1984 de David Lynch.

Un cop més, dirigirà Villeneuve, la seqüela continua on va acabar el primer film, continuant la història basada en l’èpica novel·la de ciència ficció de 1965 de Frank Herbert. Repeteixen Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya, Javier Bardem i Jsoh Brolin. Al seu costat estaran Christopher Walken com l’emperador Shaddam IV, amb Florence Pugh i Austin Butler preparats per als papers respectius de la princesa Irulan i Feyd-Rautha Harkonnen.

Warner Bros. ha fixat l’estrena de Dune: Part 2 per al 20 d’octubre de 2023.

Dune, nominada als Oscar 2021, està dirigit i produït per Denis Villeneuve a partir d’un guió que va coescriure amb Jon Spaihts i Eric Roth. El film està produït per Cale Boyter, Joe Caracciolo Jr. i Mary Parent. El compositor guanyador d’un Oscar i diverses nominacions al Oscar, Hans Zimmer (Blade Runner 2049) està creant la banda sonora. El film va recaptar un total de $400.489.663 a nivell mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada