Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 14 de juny del 2022

'Knives Out: Glass Onion'.

Knives Out 2 ja té títol oficial, ja que la segona aventura de Benoit Blanc dirigit per Rian Johnson i protagonitzat per Daniel Craig  es titularà Glass Onion.

“Quelcom que m’agrada de Agatha Christie és que mai és manté a la superfície de manera creativa. Crec que hi ha una percepció errònia de que els seus llibres utilitzen la mateixa fórmula una i un altre vegada, però els fans saben que és tot el contrari”, va dir Johnson. “No es tractava tan sols d’escenaris o mètodes d’assassinat, ella estava constantment ampliant el gènere conceptualment. Sota el paraigües de la novel·la policíaca, va escriure novel·les d’espies, horrors pro-slahsers, caces d’assassins en sèrie, romanços gòtics, estudis de personatges psicològics, diaris de viatge amb molt de glamur. Quan vaig realitzar Knives Out, això va ser el el que em va entusiasmar sobre la perspectiva de realitzar més misteris amb Daniel com a Benoit Blanc: emular a Christie i fer que cada film sigui com un llibre completament nou, amb el seu propi to, ambició, raó de ser...i títol”.

A continuació podeu veure el vídeo de l’anunci del títol: 


Els detalls de Knives Out 2, novament escrit i dirigit per Rian Johnson, es mantenen en secret. La producció de la seqüela va acabar el passat mes de Setembre. Johnson està produint el film juntament amb Ram Bergman a través de la seva productora T-Street Productions.

Daniel Craig repeteix com el detectiu Benoit Blanc, i l’acompanyaran aquest cop Kathryn Hahn, Ethan Hawke, Edward Norton, Dave Bautista, Kate Hudson, Janelle Monáe, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick i Madelyn Cline.

El primer film va recaptar a la taquilla uns $311.401.379 a nivell mundial, amb un pressupost de $40M. Va estar nominat a tres premis Globus d’Or, incloent el de Millor Pel·lícula, i va rebre una nominació al Premi de la Acadèmia al Millor Guió.

Knives Out va estar protagonitzar per: Daniel Craig (Spectre, No Time To Die), Chris Evans (Marvel Cinematic Universe), Ana De Armas (Blade Runer 2049, No Time to Die), Jamie Lee Curtis (Halloween), Don Johnson (Book Club), Michael Shannon (The Shape of Water), Toni Collette (Hereditary), Lakeith Stanfield (Sorry To Bother You), Katherine Langford (Love, Simon), Christopher Plummer (Beginners), Jaeden Martell (It, It 2, Defending Jacob), Raúl Castillo (Atypical), Riki Lindhome (Kidding) i Edi Patterson (The Last O.G.).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada