Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 1 de juny del 2022

'The Menu'.

Searchlight Pictures ha publicat el tràiler oficial del seu pròxim thriller de comèdia obscura titulat The Menu, protagonitzat per la guanyadora del Globus d’Or Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes i Nicholas Hoult. El film està programat per arribar als cinemes el pròxim 18 de Novembre.

L’avanç de The Menu, que podeu veure a continuació, ofereix el nostre primer cop d’ull als personatges, inclòs Fiennes com un xef autoritari i Taylor-Joy com una dona escèptica que dubte dels mètodes i intencions del xef i el seu personal.

          

          

The Menu està dirigit per Mark Mylod (Game of Thrones, Succession) a partir d’un guió escrit per Seth Reiss i Willy Tracy. Al costat de Taylor-Joy, Fiennes i Hoult també està Hong Chau, John Leguizamo, Janet McTeer, Judith Light, Reed Birney, Aimee Carrero, Arturo Castro, Rob Yang, entre d’altres.

“Una parella (Taylor-Joy i Hoult) viatgen a una illa de la costa per a menjar en un restaurant exclusiu on el xef (Fiennes) ha preparat un menú esplèndid, amb algunes sorpreses colpidores”, diu la sinopsis.

The Menu està produït per Adam McKay i Betsy Koch a través de la seva companyia Hyperobject Industries. DanTram Nguyen, Katie Goodson-Thomas i Zahra Phillips han supervisat el projecte per a Searchlight Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada